A HOMOSZEXUÁLIS SZEX ALAPJAI

A meleg szexnek sincsenek aranyszabályai, legalábbis nem több, mint a hagyományos szexnek. Mindenkinek megvannak a maga kívánságai. Ha megérted az alapokat, az segít abban, hogy minden eddiginél nagyobb örömben legyen részed.

  1. Ne feltételezz. Sokan a meleg szexet automatikusan az anális szexszel azonosítják, de nem minden meleg fickó élvezi (ugyanakkor sok heteroszexuális igen). A szexuális beállítottság nem jelent iránymutatást a konkrét szexuális preferenciákra vonatkozóan. Mindig kérdezd meg a partneredet, mit hogyan szeret, és ne feltételezd, hogy pont ugyanazt kedveli, amit te is.
  2. Figyelj oda a biztonságra: a szexuális úton terjedő betegségek, köztük a gonorrhea és a szifilisz orális módon történő terjedése egyre gyakoribb, ezért az óvszert ne csak anális szexhez használd! Legyen nálad ízesített és extra erős óvszer is a biztonság kedvéért.
  3. Legyél szexi: nem kell, hogy az óvszer unalmas legyen. Próbáld felhúzni a száddal, vagy egyik kezeddel kényeztesd a párod golyóit, míg a másikkal felhúzod az óvszert a helyére.
  4. Legyél magabiztos: a hímvesszők mérete és alakja különböző, de ha magadat hasonlítgatod a partneredhez, az nem biztos, hogy örömöt okoz az ágyban. Nem számít, hogy nagyobb vagy kisebb vagy nála: az a lényeg, hogy milyen élvezetet tudtok egymásnak nyújtani.
  5. Legyél határozott. Ha a partnered a csupasz szexhez ragaszkodik, mondd meg neki, hogy óvszer nélkül nincs szex.
  6. Szeretnéd bővíteni az orális repertoárodat? Ha hanyatt fekszel az ágyon és a szélénél lelógatod a fejed, kinyílik annyira a torkod, hogy könnyebben tudj szórakoztatni egy jól felizgult férfit.
  7. Használj síkosítót! Masszázshoz és kézimunkához is kiváló, és a síkosító az anális játékokhoz is elengedhetetlen.
  8. Fedezz fel különféle technikákat. Azért, mert te szeretsz valamit, nem biztos, hogy a szeretőd is szeretni fogja. Próbálj ki különféle orális technikákat, és kezeiddel is kényeztesd a partneredet.
  9. Ami még jobb, maszturbáljatok egymás előtt. Így látni fogjátok, mi az, amit mindketten élveztek.
  10. Legyél tisztában a határaiddal. A szex nem arról szól, mennyit bírunk elviselni. Ha a partnered túl nagy neked, ne érezd kényszernek, hogy teljesen befogadd.

"A SZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁG NEM JELENT IRÁNYMUTATÁST A KONKRÉT SZEXUÁLIS PREFERENCIÁKRA VONATKOZÓAN."