HOGYAN VEDD RÁ A PASIDAT, HOGY ÓVSZERT HASZNÁLJON

Míg sok férfi értelmes annyira, hogy tartson magánál óvszert és használja is, vannak olyanok, akik megpróbálnak majd meggyőzni, hogy anélkül szeretkezzetek. Védekezz a nem kívánt terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek ellen, legyen nálad óvszer – és használd is!

  1. Ha a partnered azt mondja, nem akar óvszert használni, mondd meg, hogy te pedig nem akarsz terhes lenni. Még ha a férfi kockáztatná is a szexuális úton terjedő betegséget, azt valószínűleg nem kockáztatja meg, hogy teherbe ejtsen.
  2. Az óvszer használatával kimutatod, hogy tiszteled a partneredet. Ha nem tisztel annyira, hogy segítsen mindkettőtök biztonságát megőrizni, biztosan érdemes vele szexelned?
  3. Ha azt mondja, szeretne közelebb lenni hozzád, mondd el neki, hogy ha megnyugodhatsz és tudhatod, hogy biztonságosan szeretkeztek, sokkal közelebb érzed magad hozzá, mintha a következmények miatt aggódnál.
  4. Ha még mindig ellenáll, mondd el neki, hogy nem akarod kockáztatni, hogy bármilyen szexuális úton terjedő betegséget elkapjon. Még ha csak orálisan is elégítettél ki valakit a múltban, lehetséges, hogy elkaptál tőle valamit.
  5. Ha a férfi azt mondja, a védekezés nélküli szextől még jobban fog szeretni, válaszold azt, hogy ha szeretne, nem várná el tőled, hogy bármilyen veszélynek kitedd magad.
  6. Ha a férfi azt mondja, szeret, ezért nem kell a biztonságos szexre törekednetek, válaszold azt, hogy ha így lenne, nem várná el tőled, hogy bármilyen veszélynek kitedd magad.
  7. Ha a férfi éretlennek tart amiatt, hogy visszautasítod a védekezés nélküli szexet, mondd azt, hogy elég érett vagy ahhoz, hogy vigyázz magadra. Az érettség azt jelenti, hogy nem vállalunk szükségtelen kockázatokat.
  8. A megfelelően illeszkedő óvszer egészen más élményt nyújt. Próbálj ki egy nagyobb óvszert, például a Comfort XL-t, ha a normált túl szűknek találja.
  9. A férfiak egy kis része allergiás a latexre, de latexmentes óvszert is lehet vásárolni. Mindig legyen nálad óvszer, hogy elkerüld a csalódást.
  10. Ha a férfi visszautasítja az óvszer használatát, utasítsd vissza a szexet. Más módon is kényeztethetitek és kielégíthetitek egymást anélkül, hogy szexuális úton terjedő betegséget, vagy nem tervezett terhességet kockáztatnátok – bár ha nem hajlandó óvszert használni, gondold végig, érdemes-e egyáltalán intim kapcsolatba kerülni vele.

"PRÓBÁLJ KI EGY NAGYOBB ÓVSZERT, PÉLDÁUL A COMFORT XL-T, HA A NORMÁLT TÚL SZŰKNEK TALÁLJA."