MANUÁLIS SZEX NŐKNEK

A kézzel történő ingerlés gyakran olyan része a szeretkezésnek, ami gyakran csak a kapcsolat elején van porondon, mielőtt az orális szexre és a tényleges behatolásra sor kerülne. Pedig a nőket csodálatosan kielégítő módon kényeztethetjük a kezünkkel is. A manuális játék biztonságos, mert testnedvek nem cserélődnek ilyenkor (feltéve, hogy nincsenek vágások a kezeden – ha igen, használj gumikesztyűt), ezért nagyszerű módja annak, hogy megismerd a szerelmed testét.

Minden nő más és más, de a legtöbben végeznek önkielégítést, ezért partnered valószínűleg pontosan tisztában van vele, mi izgatja fel legjobban. Kérd meg a kedvesedet, hogy maszturbáljon előtted, hogy lásd, mit szeret. Tedd a kezed az ő kezére, hogy érezd, hogyan mozgatja a kezét, milyen gyorsan, milyen nyomást gyakorol és milyen részeken.

Ha túl félénk ahhoz, hogy megmutassa, fedezd fel őt. Ne csak egy kezedet használd! Másik kezeddel simogasd a mellét vagy cirógasd a combjait – vagy egyik kezeddel a csiklóját izgasd, miközben a másikkal beléhatolsz. Egy ujjaddal kezdd, és csak akkor használj többet, ha még jobban felizgul vagy többet szeretne.

A síkosító segít, hogy ujjaid még érzékibben csússzanak és könnyebben beléhatolj (már ha szereti és nem csak a csikló simogatásáért van oda).

A csikló sokkal kiterjedtebb annál a kis ’gombnál’, aminek az emberek többsége gondolja; ingerelheted úgy is, ha kezeddel befeded a vénuszdombot és finoman görgeted rajta. További technikák:

  1. Egyik kezeddel húzd szét a szeméremajkakat, tenyeredet tedd a csiklóra, a másik kezeddel pedig hatolj be partneredbe.
  2. Ujjaidat V-alakban csúsztasd fel-le a csiklón.
  3. Ujjbegyeddel finoman ütögesd a szeméremdombot és a csiklót.
  4. Ujjbegyeiddel körözz a csikló körül egyre kisebb körökben.

Kísérletezz különböző módszerekkel, sebességgel és nyomással, hogy lásd, mi izgatja fel partneredet legjobban, de ne feledd, hogy óvatosan kezdj bele és fokozatosan haladj – a csikló igen érzékeny lehet.

A kézzel történő ingerlés nem csak az előjáték része lehet. Ez egy csodálatos módja annak, hogy megmutasd neki, mennyire szereted kényeztetni. Könnyen lenyűgözheted vele, amikor épp nincs kedved szexelni és akkor is jól jöhet, ha te mész el előbb szeretkezés közben és nem akarod őt sem kielégítetlenül hagyni: kézzel játszani jó!

"ÓVATOSAN KEZDJ BELE ÉS FOKOZATOSAN HALADJ – A CSIKLÓ IGEN ÉRZÉKENY LEHET."