ORÁLIS ÉLVEZETEK

Az orális szex előkelő helyen szerepel a ranglistán, amikor a nőket arról kérdezik, mitől tudnak leginkább elmenni. Ezek szerint az orális képességeid fejlesztésével egyre boldogabb szeretőt tudhatsz magad mellett.

Fontos, hogy minden megfelelően nedves legyen. Tegyél egy pohár vizet az ágy mellé, hogy pótolhasd a folyadékot menet közben, és szerezz be ízesített síkosítót. Ettől nem csak a kezed fog még könnyebben végigsiklani a partnered testén, miközben a nyelveddel fedezed fel őt, hanem egy kis extra kényeztetésben is részed lehet, ha gyümölcsízű síkosítót választasz.

A szexuális úton terjedő betegségek (beleértve a gonorrheát és a szifiliszt is) egyre inkább terjednek orális módon is, ezért használj ízesített óvszert orális szexhez is, hacsak nem vettetek részt mindketten szűrővizsgálaton.

Csókold végig a testét fentről lefelé, vagy a combjait lentről felfelé, amíg feléd nem mozdul a testével. Ha egy kicsit megvárakoztatod, a kielégülés is sokkal intenzívebb lehet.

Óvatosan kezdd, és fokozatosan növeld a szívó és nyaló mozdulatok intenzitását. Minden nő más és más. Van, aki gyorsan szereti, van, aki lassan, van, aki nagyon érzékeny, és van, akinek sokkal több izgatásra van szüksége ahhoz, hogy elmenjen. Kérdezd meg partneredet, ő hogyan szereti, vagy ha túl félénk vagy, figyeld meg a testbeszédét. Ha feléd mozdítja csípőjét, igen valószínű, hogy tetszik neki, amit csinálsz...

Minél több módon próbálkozol, annál valószínűbb, hogy eltalálod párod legérzékenyebb pontjait. Néhány nőnél a szeméremajkak egyik fele érzékenyebb, mint a másik, ezért próbáld ingerelni mindkettőt, hogy lásd, ő melyiket szereti jobban.

Ha párod nem annyira érzékeny a csikló ingerlésére, enyhén nyomd lefelé a szeméremcsont tájékán, hogy visszahúzd a csikló előbőrét (ez a férfiak makkjának előbőréhez hasonló). Így felfeded a csikló nagyon érzékeny csúcsát – ezt viszont nagyon óvatosan közelítsd meg, mert fájdalmas lehet, ha túl lelkesen esel neki. Ha a nyelved alsó részét használod, finomabb érintéseket adhatsz, mint a nyelved hegyével.

A tökéletes orális kényeztetésnek a kéz is legalább annyira része, mint a száj. Csúsztasd egyik ujjadat partneredbe, és izgasd a G-pontját miközben a nyelveddel játszadozol. Húzd szét a szeméremajkait az ujjaiddal. Fogd meg a csiklóját, miközben a nyelveddel izgatod, vagy hagyd, hogy irányítsa a mozdulataidat úgy, hogy egyik kezét a tiedre helyezi.

Tudasd vele, hogy te is nagyon élvezed, amit csinálsz. Sok nő bizonytalan az orális szex tekintetében, és magabiztosabb lesz, ha tudja, hogy szereted az ízét: ez mindkettőtök számára sokkal örömtelibb szexet eredményez.

"MINÉL TÖBB MÓDON PRÓBÁLKOZOL, ANNÁL VALÓSZÍNŰBB, HOGY ELTALÁLOD PÁROD LEGÉRZÉKENYEBB PONTJAIT."