ISMERJÜK MEG A G-PONTOT

A G-pont a média egyik kedvenc erogén zónája. Létezését többször kétségbe vonták már, mint a Loch Ness-i szörnyét, és nincs nagy egyetértés a szerepét és funkcióját illetően sem. Néhányan azt állítják, hogy ez a csikló folytatása. Mások szerint csak a fantázia szüleménye. Bár a tudósok véleménye eltérő, egy dologban biztosak lehetünk: minden nő más és más.

Vannak nők, akiknek a hüvelyük elülső falán a bejárattól néhány centire van egy pont, ami nyomás és ingerlés hatására megduzzad, és nagyon intenzív örömöt okoz. Mások azt érzik, hogy ha ezt a területet ingerlik, egyszerűen csak pisilniük kell, megint mások pedig nem is találják. A hüvely különböző részeinek simogatása izom-összehúzódásokat okoz, és vannak nők, akik képesek ejakulálni, ha a G-pontjukat kényeztetik.

Ha meg akarod találni a G-pontodat, csúsztasd be egyik ujjadat a hüvelyedbe, és hajlítsd be a végét, úgy, mintha valakit oda akarnál hívni magadhoz. Haladj lassan és figyeld meg, mit érzel az ujjad alatt: ha megtalálod a G-pontot, meg fog duzzadni. Gyakorolj rá enyhe nyomást, körkörös mozdulatokkal fedezd fel, és érezni fogod, hogy élvezetes-e a G-pont ingerlése számodra. Ha nehezen éred el, egy szexuális segédeszköz – ideális esetben egy hajlított végű – megkönnyíti a dolgodat.
Ha úgy találod, hogy ez egy új erogén zónád, gondolj azokra a pozíciókra, amelyek ezt a részt ingerlik. A kutyapóz(a nő négykézláb áll, a férfi pedig mögötte térdel), és a megemelt misszionárius póz (a nő bokáit a férfi nyakába teszi) nagyszerű a G-pont eléréséhez, és a nő is könnyen simogathatja csiklóját. A hátulról történő manuális ingerlés is igen hatékony lehet, a hajlított végű vagy görbe szexuális játékszerekhez hasonlóan.

És ha nem találod a G-pontodat? Ne aggódj ezen. Mindannyian mások vagyunk, és ami egyvalakinél működik, a másik embernél nagy kiábrándulást okozhat. Ki tudja, lehet, hogy neked van egy teljesen saját erogén zónád...

A férfiak G-pontja

A férfiaknak is van a G-pontnak megfelelő testrészük – ez pedig a prosztata. Ez a végbél elülső részén található, a bejárattól néhány centire. Nem minden férfi szereti, ha a prosztatáját ingerlik, de érdemes fontolóra venni a szexuális beállítottságodtól függetlenül. Sokan önkielégítés közben fedezik fel, és a szexuális játék során is sok örömet adhat, ha lassan, síkosítóval, biztonságos módon közelítitek meg.

"BÁR A TUDÓSOK VÉLEMÉNYE ELTÉRŐ, EGY DOLOGBAN BIZTOSAK LEHETÜNK: MINDEN NŐ MÁS ÉS MÁS."