MANUÁLIS SZEX FÉRFIAKNAK

Bár a sima kézimunkázás helyett gyakran előnyben részesítjük az orális vagy a behatolós szexet, az is épp annyira kielégítő lehet. Ha biztonságos szexre vágysz a kapcsolat kezdetén, ha szeretnéd párodat lenyűgözni akkor is, amikor neked épp nincs kedved a szeretkezéshez, vagy olyan előjátékra vágysz, amivel a partnered testéről is sok mindent megtudhatsz, a férfi kézzel történő kényeztetésének fontosságát nem szabad lebecsülni.

A síkosító segít, hogy a dolgok még simábban menjenek: csökkenti a súrlódást, kezeid így még könnyebben csúsznak, és számos új technika kipróbálására nyílik lehetőségetek.

Kenj síkosítót a kezeidre, hogy felmelegedjenek – a melegítő és bizsergést okozó síkosítók extra élményben részesítenek –, majd simítsd végig partneredet a hímvessző aljától a makk tetejéig. Figyelj oda rezdüléseire és sóhajtásaira – ha kényeztetés közben feléd mozdul, valószínű, hogy eltaláltad a megfelelő pontot. A frenulum (egy vékony szövet, ami a makk alsó részét köti a fitymához) igen érzékeny lehet, és ha minden mozdulatnál végigsimítod a hüvelykujjaddal, az különösen finom izgatást jelent.

Ne csak az egyik kezedet használd: a másikkal fedezd fel az erogén zónáit. Vannak, akik szeretik, ha a golyóikkal játszol: próbáld meg finoman cirógatni őket, vedd őket tenyeredbe, vagy enyhén húzogasd őket, miközben a hímvesszőt simogatod. Ha pedig szereti a prosztata ingerlését, próbáld ezt a hímvessző izgatásával együtt csinálni.

A másik megoldás, hogy mindkét kezeddel a péniszt izgatod. Kulcsold össze az ujjaidat (először síkosítóval kend be a tenyeredet), majd így csúsztasd végig a kezeidet rajta, tenyereiddel időnként kicsi nyomást gyakorolva. Vagy egyik kezeddel simogasd a hímvesszőt, a másikkal pedig vedd tenyeredbe a makkot, és körkörösen mozgasd (ahogy a szex szakértő Lou Paget nevezi, „narancsfacsaró” mozdulattal). Ha már rendesen felizgult, egyik kezedet a másikra téve teljesen kézbe veheted a szerszámát.

A legjobb az, ha magától a férfitől tanulsz. Kérd meg, hogy végezzen önkielégítést előtted, kezedet pedig tedd az övére, hogy érezd, mennyire szorosan fogja péniszét, milyen gyorsan mozog, és hova teszi ujjait. Egészen biztos, hogy nagyobb gyakorlattal rendelkezik, mint te, és pontosan tudja, mivel okozhatja magának a legnagyobb örömet. Másold le a mozdulatait, így nem tévedhetsz nagyot.

"NE CSAK AZ EGYIK KEZEDET HASZNÁLD: A MÁSIKKAL FEDEZD FEL AZ EROGÉN ZÓNÁIT."