ISMERD A TESTED, SZERESD A TESTED

Minél jobban ismered a tested, annál nagyobb élvezetben lehet részed. Bár a legtöbb férfi már korán elkezd ismerkedni a szerszámával, hasznos lehet, ha kicsit tudományosabban is megismerkedsz a területtel. Ismerd meg a péniszedet, és sokkal ügyesebben fogsz bánni vele!

A pénisztest

Ez a hímvessző fő része, amely megmerevedik, ha a férfi izgalomba jön. A férfiak aggódhatnak azon, hogy péniszük túl rövid, vékony vagy más módon eltér a normálistól, de valójában a pasik sokkal többet foglalkoznak a méretükkel, mint a nők, és bármilyen méretű pénisznek megvannak a maga előnyei.

Ha a péniszed görbe, mutasd meg egy orvosnak, hogy biztosan minden rendben van-e, mert a görbületet bizonyos rendellenességek is okozhatják (vagy az is lehet, hogy durva szex közben sérült meg, bár ezt biztosan észrevetted volna). A legtöbb férfinek picit ferde a pénisze, ezen nem kell aggódni – sőt, még könnyebben is ingerlik vele a G-pontot.

A makk

Gyakran a pénisz fejének is hívják, általában a legérzékenyebb része. A makk pereme (az aljánál) és a frenulum (egy vékony szövet, ami a makk alsó részét köti a fitymához) különösen érzékenyek, ezért kényeztessük ezeket, ha maximális élvezetet szeretnénk okozni, vagy kerüljük el őket, ha korai magömléstől tartunk.

A makk izgalom hatására megduzzad és sötétebb színű lesz, ahogy megtelik vérrel. A férfiak egy része teljes makkal rendelkezik (ezt gombafejnek hívják). Néhány óvszer kényelmetlen lehet nekik, de a Durex olyan óvszereket készített, amelyek illenek a férfiak természetes formáihoz és megoldják ezt a problémát.

"ISMERD MEG A PÉNISZEDET, ÉS SOKKAL ÜGYESEBBEN FOGSZ BÁNNI VELE!"

A húgycső

Ez az a cső, amelyen keresztül az ondó távozik az orgazmus során. Míg a férfiak egy része élvezi, ha itt ingerlik, mások túl intenzívnek találják az érzést, úgyhogy csak óvatosan bánj vele. Ne dugj be semmit a húgycsövedbe, mert benne maradhat, és biztosan nem szeretnél a kórházban kikötni.

Az előbőr

Vannak férfiak, akik vallási vagy egészségügyi okok miatt eltávolíttatják az előbőrt (például azért, mert túl szűk – bár általában nincs sok bizonyíték arra vonatkozóan, hogy az előbőr eltávolítása egészségesebb lenne). Az előbőr megvédi a makkot, és nedvesíti a péniszt. Ha a férfi eltávolíttatta, lehetséges, hogy kézimunkázáshoz kicsit több síkosítóra lesz szüksége.