ORÁLIS ÉLVEZETEK

Igen kevés férfi reklamál, ha a száddal szeretnéd kényeztetni, még akkor is, ha képzetlennek tartod magad a témában. Ha a hosszú körmöket, érdes bőrt és fogaidat távol tartod a hímvesszőtől, nagy valószínűséggel kedvező fogadtatásban lesz részed. Mindig van lehetőség arra, hogy fejleszd és frissen tartsd a technikáidat.

Először is, ne feledd, hogy egy jó orális kényeztetés legalább annyira a kézről is szól, mint a szájról. Sokat segít, ha gondoskodsz a nedvesítésről. Tegyél egy pohár vizet az ágy mellé, hogy pótolhasd a folyadékot menet közben, és szerezz be ízesített síkosítót. Ettől a kezed is könnyebben siklik végig partnered testén, és az orális szex is jobban megy.

A szexuális úton terjedő betegségek, például a gonorrhea és a szifilisz szájon át történő terjedése egyre gyakoribb, ezért franciázáshoz is használj óvszert, ha nem vettetek részt szűrővizsgálaton.

A sebesség, a mélység és a mozgás mind meghatározza az orális élményt. Kezdd lassan és fokozatosan gyorsíts a sebességen, hogy lásd, melyik tempó váltja ki a legkedvezőbb reakciót. A pornófilmek általában kemény, gyors franciázásokat mutatnak, de az érzékibb megközelítés is finom lehet. Van, aki azt szereti, ha az orgazmus közeledtével gyorsítod a mozgásodat. Kövesd a csípője mozgását, az segít megtalálni a megfelelő tempót.

Kérd meg a partneredet, hogy ne tegye a kezét a fejedre (kivéve természetesen, ha szereted ezt). Ha te választhatod meg a tempót, könnyebben fogod élvezni is a dolgot. Gyakorolhatsz egy (mosott) cukkinivel, hogy hozzászokj az érzéshez, ha attól félsz, hogy öklendezni fogsz. Kipróbálhatsz különféle pozíciókat is – például ha az ágyon fekszel és fejedet lelógatod a szélénél, a mélytorok technika is kényelmesebben fog menni.

Kezeidet pedig engedd vándorolni. Sokan szeretik, ha a golyóikkal vagy a mellbimbóikkal játszanak, mások pedig a prosztataizgatást kedvelik. Változtasd a pozíciódat, így könnyebben eléred azokat a részeket, amiktől a mennyországban érzi magát!

"VÁLTOZTASD A POZÍCIÓDAT, ÍGY KÖNNYEBBEN ELÉRED AZOKAT A RÉSZEKET, AMIKTŐL A MENNYORSZÁGBAN ÉRZI MAGÁT!"