A NŐK SZEXUÁLIS FÉLELMEI

A szex sok bizonytalanságot hordoz magában, különösen amiatt a nyomás miatt, hogy a nőknek „tökéletesen” kell kinézniük. A magabiztosság ugyanakkor sokkal vonzóbb bármilyen testi ideálnál, ezért inkább lazíts, és sokkal valószínűbb, hogy olyan lesz a szexuális életed, amilyet szeretnél. Az alábbiakban a leggyakoribb aggodalmakról olvashatsz.

  1. „Tetszeni fog a testem a partneremnek?” A pornófilmekben gyakran egy adott sztereotípia alapján válogatják a nőket: nagy mellek, szoláriumbarna bőr és vékony alak. Az emberek azonban sokféle testtípust is vonzónak találnak. A bizonytalanság sokkal inkább befolyásolja negatív irányban a szexet, mint egy kis narancsbőr, ezért fogadd el a testedet és legyél tisztában azzal, hogy akivel ágyba bújsz, azzal lesz elfoglalva, ami neki tetszik, és nem azzal, amit te utálsz magadon.

  2. „Felizgatom?” A legtöbb férfi találkozik erekciós problémákkal az élete során, és a közhelyekkel ellentétben nem akar állandóan szeretkezni. Ha a partnered visszautasítja a szexet vagy nem képes teljesíteni, sokkal valószínűbb, hogy benne van a gond és nem benned. A stressz, az alkohol és a helytelen életmód csak néhány ok, ami gátolhatja a szexet, ezért ha nem teljesít jól, ne ítéld el magad (és őt) durván. Fogadd el, hogy ez is megtörténhet (kivéve, ha rendszeresen így van, akkor viszont vedd rá, hogy forduljon orvoshoz). Kezével és szájával viszont bármikor kielégíthet téged. És te is kezedbe veheted a dolgokat, vagy használhattok valamilyen játékszert is.

  3. „Elég szűk vagyok?” Ahogy a férfiak aggódnak a péniszük mérete miatt, a nők is sokat bizonytalankodnak azon, hogy nem elég izmosak odalent, különösen szülés után. A Kegel-gyakorlatok segítenek edzésben tartani izmaidat és növelik az intim területek vérellátását, így az orgazmuskészséged is nő.

  4. „A párom is élvezni fogja?” Minden pasinak megvannak a maga preferenciái, ezért kérdezd meg őt, mit szeret – vagy ami még jobb, mutassa meg. Ne félj segítséget kérni: ez azt mutatja, hogy odafigyelsz, hogy neki is jó legyen és azt kapja, amit szeretne, ezért ez az ő érdeke is.

  5. „Jóízű vagyok?” Sokan bizonytalanok az orális szexet illetően, de ha tiszta vagy és nincs szexuális úton terjedő betegséged, nem kell azon aggódnod, milyen az ízed. Ha bizonytalan vagy, vagy partnered finnyás, először zuhanyozzatok le együtt, így eloszlathatjátok a kételyeidet.

"A BIZONYTALANSÁG SOKKAL INKÁBB BEFOLYÁSOLJA NEGATÍV IRÁNYBAN A SZEXET, MINT EGY KIS NARANCSBŐR."