GYAKORI BIZONYTALANSÁGOK FÉRFIAKNÁL

Mindenkiben vannak bizonytalanságok, és a ’férfiasodás’ nem azt jelenti, hogy el kellene rejtened az érzéseidet: önmagad elfogadása sokkal férfiasabb lépés. A leggyakoribb aggodalmakról itt olvashatsz.

  1. A hímvessző mérete: túl kicsi? Túl nagy? Húspénisz (nyugalmi állapotban is nagy, de nem nő sokat), vagy vérpénisz (kisebbnek tűnik, de izgalom hatására sokat nő)? Sokkal többet agyalsz a méreteden, mint amennyit valójában kellene. A pornó a nagy méretet részesíti előnyben, de a kicsi hímvessző sem akadálya a szexnek. Valójában bizonyos szexuális aktusokhoz jobb is. Csak válassz olyan óvszert, ami passzol rád.

  2. Erekció: a váratlan erekció, amikor épp nem vagy szexuális helyzetben (vagy amikor épp abban vagy), épp olyan kellemetlen lehet, mint a merevedés hiánya szex közben. A szűk alsónadrág segíthet kordában tartani az izgalmadat. Ha pedig a merevedés fenntartásával vannak gondok, akkor se aggódj. Lehet, hogy a tested így jelzi, hogy nem vagy megfelelő helyen a szexeléshez – de az is lehet, hogy egyszerűen csak egy zavaró kellemetlenség a sok közül. Egy tapintatos partner nem fog megbántani – de megerősítésre szüksége lehet, hogy vonzónak találod. Természetesen ha nagyon aggódsz azon, hogy túl gyakori vagy túl ritka a merevedésed, fordulj orvoshoz.

  3. Teljesítmény: sok férfi azt gondolja, hogy minél tovább tart a szex, annál jobb. Valójában a minőség sokkal fontosabb a mennyiségnél. Ahelyett, hogy kevésbé szexi dolgokra gondolnál, hogy a lehető legtovább kitarts, alaposan izgasd fel a partneredet az aktus előtt és ne húzd az időt szex közben (ha tényleg túl korán elmennél, a hosszantartó élvezetet nyújtó óvszerek segíthetnek).

"SOKKAL TÖBBET AGYALSZ A MÉRETEDEN, MINT AMENNYIT VALÓJÁBAN KELLENE."