A játék 50 árnyalata

Színesítsétek a kapcsolatotokat kicsit pajzánabb elemekkel

Míg a párok egy része tökéletesen boldog a 'vanília' szexszel – vagyis az alapokkal –, sokan érdeklődnek a pajkosabb dolgok iránt is, a jelmezektől a megkötözésen át az anális játékokig.

Nincsen semmi rossz a perverzebb szexben, és senki nem ítélkezhet feletted a fantáziáid miatt. Azért csak óvatosan kezdj bele, ha meg akarod osztani valakivel a titkos vágyaidat! Ha a fenekelés lángra lobbant, kérd meg a szeretődet, hogy üssön a fenekedre szex közben – ez gyakran könnyebben megy a pillanat hevében –, hogy ellenőrizd a reakcióját. Ha a kötözés vonz, kezdésnek kérd meg partneredet, hogy fogjon le szeretkezés közben. Ha a latex tetszik, mutass társadnak egy ruhát az interneten és kérdezd meg, mit gondol róla.

Az erotikus történetek segítségével könnyen elmesélheted kívánságaidat. Vegyél partnerednek egy szexi könyvet, ami arról a játékról szól, ami felizgat téged, és kérd meg, hogy mutassa meg vagy olvassa fel neked azokat a részeket, amik tetszenek neki is.

Ha biztos vagy abban, hogy partnered nyitott erre, légy határozott. Kérdezd meg, van-e valami újdonság, amit szívesen kipróbálna, és mondd el neki, neked mi tetszik. Ha odafigyelsz a partnered kívánságaira, ha nem ítélkezel, és azon vagy, hogy valóra váltsd az álmait (feltéve, hogy nem találod lelombozónak az ő vágyait), nagyobb eséllyel kapsz pozitív választ a saját kívánságaiddal kapcsolatban is.

A BDSM (kötözés, dominancia, szadizmus és mazochizmus) bármely formájának kipróbálása előtt, bármilyen enyhe verziót tervezel is, beszéljetek meg egy biztonsági kifejezést. Ez egy olyan szó legyen, amit szex közben általában nem használtok (sokan szeretik a ’nem’-et és az ’állj’-t használni játékos szex közben a ’jelenet’ részeként). Vannak, akik a közlekedési lámpák rendszerét választják, ahol a piros ’állj’-t jelent, a sárga a ’lassíts’, a zöld pedig a ’tovább’.

Játékotok legyen biztonságos, józan és kölcsönös megegyezésen alapuló! Ez azt jelenti, hogy olvassátok el a biztonsági iránymutatást (majdnem minden játékról olvashattok az interneten biztonsági információkat), ne csináljatok semmit, ha bármelyikőtök alkohol vagy kábítószer hatása alatt van, és csak olyan dolgokat próbáljatok ki, amit mindketten akartok.

Ha az anális szex izgat fel, használjatok sok síkosítót, haladjatok lassan és figyeljetek oda a biztonságra. A férfiak és a nők egyaránt élvezhetik, amíg az erre irányuló vágy kölcsönös. Bátran próbáljatok ki különféle szerepeket.

A pajkos játékok csodálatosan megfűszerezhetik kapcsolatotokat, növelik a köztetek levő intimitást, elfogadást és bizalmat. Ha megfelelően álltok hozzá, ki tudja hová vezethet!

"Az erotikus történetek segítségével könnyen elmesélheted kívánságaidat"

Erotikus játékok | Durex HU

Nyers tények a nemi betegségekről

Tudtad, hogy a szexuális úton terjedő fertőzések száma egyre inkább növekszik? Senki sem szeretne elkapni ilyen típusú betegségeket (ez teljesen eg...

Legjobb módszerek a biztonságos szexért

Az együttlét egy partnerrel mindenki számára más egy kicsit – ami téged beindít, az nem biztos, hogy egy másik ember számára is izgató. Előfordulha...

Hogyan maradj biztonságban

Mindnyájan szeretjük a jó szexet. Izgalmas, jó érzéssel tölt el, és segít közelebb kerülni partnerünkhöz.  Egyértelmű, hogy amikor szexről van szó,...