Manapság minden korábbinál több erotikus anyag áll rendelkezésünkre. Bár sokan vannak a pornó ellen, egyáltalán nem szükséges, hogy bármi ilyesmit nézzünk. Számos olyan anyagot találhatunk, amit etikus keretek között készítettek, ami a szex pozitív oldalait mutatja, és ami valódi szerelmeskedést mutat be a pornóközhelyek helyett. És akkor még nem is beszéltünk a rengeteg otthon készült videóról, amit az emberek az interneten osztanak meg másokkal nap mint nap.

A sztereotípiák szerint a férfiak a vizuális élménytől, míg a nők a szavaktól indulnak be, de annak ellenére, hogy a modern erotikus irodalomnak hatalmas női olvasótábora van, a felmérések szerint a nők legalább annyira felizgulnak a szex vizuális ábrázolásától, mint a férfiak. Hasonlóképp sok férfi is akad, akik szeretnek erotikus történeteket olvasni. Ha tetszik az ötlet, hogy kevésbé édes szavakat suttogjanak a füledbe, számtalan erotikus hangoskönyv és hanganyag áll rendelkezésedre, közel bármilyen témában, amit csak el tudsz képzelni. Természetesen egymásnak is bármikor olvashattok erotikus esti meséket – bár nem garantáljuk, hogy ezek feltétlenül nagy alváshoz vezetnek…

Számos tanácsadó erotikus anyagokat javasol azoknak a pároknak, akik szeretnék egyensúlyba hozni szexuális étvágyukat, vagy fellendíteni a kapcsolatukat. Érdemes azonban először a pároddal megbeszélni ezt: nem biztos, hogy jól fogadja, ha hirtelen leleplezed a pornógyűjteményedet vagy a titkos fétisedet. Beszélgessetek arról, amit mindketten élveztek, vagy keresgéljetek együtt a neten, felváltva írogassátok be a keresőszavakat, ha túl szégyenlősek vagytok ahhoz, hogy hangosan kimondjátok ezeket. Amikor megosztjátok egymással fantáziáitokat, jobb, ha vágyaitok enyhébb verzióival kezditek, és a vadabb dolgokról csak fokozatosan kezdtek beszélgetni, miután megfigyelitek egymás reakcióit.

Tömegével találhatsz fotókat, videókat, történeteket és hanganyagokat, végtelen a választék: minél pontosabban megfogalmazod, mit szeretnél, annál jobb találatokat kapsz – és annál többet tudhat meg a partnered is a vágyaidról.

Az erotikus anyagokat használhatjátok előjátékként, vagy egy forró este bevezetéseként. Légy nyitott, állj készen a felfedezésekre, és ki tudja, milyen élményben lehet részed.

"SZÁMOS TANÁCSADÓ EROTIKUS ANYAGOKAT JAVASOL AZOKNAK A PÁROKNAK, AKIK SZERETNÉK EGYENSÚLYBA HOZNI SZEXUÁLIS ÉTVÁGYUKAT VAGY FELLENDÍTENI KAPCSOLATUKAT."