BESZÉLJÜNK A SZEXRŐL

Sokan a pornófilmek alapján alkotnak képet magukban a szexről. Bár a minőségi, etikus módon elkészített, felnőtteknek szóló filmek fellendíthetik szexuális életedet, nem a legjobb ötlet, ha a pornófilmekből szeretnél ismereteket szerezni a szeretkezésről. Az alábbiakban leleplezzük a leggyakoribb mítoszokat.

  1. Az előjáték nem kötelező. A pornófilmekben a párok gyakran az egyik pillanatban még fel vannak öltözve, a következőben pedig már szexelnek anélkül, hogy közben egy csókot is váltottak volna. A valóságban időbe telik, mire az ember felizgul, főleg a nők esetében. A pornósztárok síkosítóval oldják meg a dolgot: a jelenetek között pedig szüneteket tartanak, mert nekik is kell idő, hogy beinduljanak.

  2. Minden nő szereti a kutyapózt. A pornófilmekben olyan pozíciókat választanak, ahol a szereplők intim részei minél jobban látszanak, ezért a kutyapóz az egyik legkedveltebb választás. Vannak nők, akik szeretik, vannak, akik nem, de a hátsó kapu döngetése messze nem az egyetlen módja a szeretkezésnek.

  3. Az óvszer nem kötelező: bár egyre gyakrabban látni óvszert a pornófilmekben, még mindig túl sok filmben szerepel a veszélyes szex. A legtöbb szereplő 30 naponta jár szűrővizsgálatokra, hogy biztosan ne legyen szexuális úton terjedő betegsége, és csak olyanokkal dolgoznak együtt, akik szintén részt vettek a teszteken: amit látsz, az fantázia, nem a valóság, úgyhogy mindenképpen használj óvszert!

  4. A csoportos szex általános. A pornófilmekben mindenki mindenkivel akar szeretkezni. A valóságban nem mindenki kedveli hármasban.

  5. Az anális szex nem igényel semmi erőfeszítést: a pornófilmekben gyakran a nyál a síkosító alternatívája. A valóságban az anális szex sok előjátékot, lassú kényeztetést és sok síkosítót igényel.

  6. Minden nő örül annak, ha ráélvezel. Bár van, aki szereti, ez közel sem annyira általános, mint amennyire a pornó azt sugallja. Csak akkor élvezz rá a partneredre, ha előtte megkérdezted és beleegyezett.

  7. Minden férfinak hatalmas farka van. A pornófilmekben látott péniszméret egyáltalán nem jellemző az átlagos férfiakra.

  8. A hímvessző mindig kiválóan működik. A pornófilmekben ritkán látsz erekciós gondot vagy korai magömlést, pedig ezek gyakoriak a való életben.

  9. Minden nő szereti a csúnya beszédet. Vannak nők, akik élvezik, ha vulgárisan szólnak hozzájuk szex közben. Mások modortalannak, viccesnek vagy kínosnak találják.Kérdezd meg erről a partneredet, mielőtt különféle beceneveken kezded szólítani.

  10. Mindenkinek tökéletes a teste. A pornófilmekben gyakran kigyúrt férfiak és párductestű nők szerepelnek. A pornósztárok keményen dolgoznak azért, hogy jól nézzenek ki, mert tudják, hogy meztelenül fogják őket filmezni. Szeresd a tested úgy ahogy van, vagy foglalkozz vele, ha nem tetszik, amit a tükörben látsz.

"AMIT LÁTSZ, AZ FANTÁZIA, NEM A VALÓSÁG."