Mindegy, milyen magabiztosnak tűnik, minden nő elégedetlen valamelyik testrészével. Íme, egy rövid összeállítás a leggyakrabban hallott aggodalmakról.

1. Mellméret

1. Mellméret: Túl kicsi? Túl nagy? Nem elég szimmetrikusak? A tévében, filmeken és a magazinokban szinte mindig nagycickós, ‘tökéletes’ mellű nőket láthatunk, holott a többség esetében nem ez a helyzet. Sokkal vonzóbbnak látnak mások, ha jól érzed magad a bőrödben, ahelyett, hogy művi tökéletességről ábrándozol. Légy nyugodt, a pasik sokkal inkább hajlamosak úgy reagálni, hogy ‘ajvé, cicik’, ahelyett, hogy méricskélni kezdenék a melleidet. Ha te elégedett vagy a testeddel, mások is azok lesznek. Ügyelj rá, hogy melleid alátámasztására megfelelő melltartót viselj.

Testkép

2. Testkép: A sajtóban kizárólag egyfajta nőideált láthatunk: a vékony, párnácskáktól mentes és narancsbőr nélküli, illetve gyakran egészségtelenül alultáplált testalkatot. Egy önmagával békében élő nő azonban sokkal vonzóbb lehet, mint az, aki ugyan ‘hibátlan’, de kizárólag saját tökéletessége érdekli. Fogadd el magad. Az egészség fontos, ám a vonzerőt nem a modell külsőben kell keresni.

Szexuális teljesítmény

3. Szexuális teljesítmény: Sok nőnek okoz fejtörést, vajon elég jó-e az ágyban. Valóban nem árt elsajátítani a különböző manuális és orális praktikákat (ne feledkezz el a biztonságról), de a szex kétoldalú dolog. Mondd el partnerednek, mire vágysz: néha nem könnyű a csúcsra jutni, különösen akkor, ha idegeskedsz valamin, ezért ne tégy szemrehányást magadnak, ha kicsit több időre van szükséged. Ne vedd magadra azt sem, ha a pasidnak merevedési gondjai vannak, vagy túl gyorsan megy el. Olykor a férfiak is elbizonytalanodnak, és ez náluk is kihat a szexre. Ne csinálj ebből nagy gondot, úgy sokkal könnyebben megoldódik. Azonban, ha nem átmeneti dologról van szó, beszéld rá kedvesedet, hogy biztonságképpen végeztessen orvosi vizsgálatot.

"AZ EGÉSZSÉG FONTOS, ÁM A VONZERŐT NEM A MODELL KÜLSŐBEN KELL KERESNI."