Eszközök, amik élvezetet okozhatnak neked

Válaszd ki az első szexuális játékodat

A játékszerek egyre elterjedtebb részei a szexuális életünknek. Kiválóan tudnak segíteni abban, hogy felfedezd, hol vannak a legérzékenyebb pontjaid. Új, izgalmas dimenziókkal egészíthetik ki az előjátékot is. Amikor a legelsővel kacérkodsz, a választék ijesztő lehet, még akkor is, ha ismered a biztonsági irányelveket. Ezek a tippek segítenek, hogy könnyebben kiválaszthasd az első játékszeredet.

  1. Vibrálás: van, aki szereti a vibráló eszközöket. Másoknak először szokatlan érzés lehet, de megkedvelik, míg megint másokat hidegen hagy. Amíg ki nem próbálod, nem tudhatod, hogy Te melyik kategóriába tartozol. Érdemes először enyhe vibrálással kezdeni, mert az intenzívebb eleinte furcsa lehet. Egy alap vibrátor kezdőknek is kiváló választás. Kezdd a legalacsonyabb fokozattal! Ha ezt is erősnek érzed, tedd alá a kezed, vagy puha lepedőn használd. Ha erőteljesebb érzésre vágysz, csak tekerd feljebb a fokozatot!

  2. Méret: olyat válassz, ami nem tűnik túl félelmetesnek. A játékszerek általában keményebbek és tömörebbek, mint a valódi szerszám, ezért ne lepődj meg, ha a partnereddel egyező méretű eszközt esetleg túl nagynak érzed.

  3. Áramellátás: a játékszerek működhetnek elemmel, lehetnek hálózati áramról tölthetők, vagy akár napelemesek is. Mielőtt megveszed, nézd meg, hogyan működik, nehogy olyat válassz, amihez utána nehezen találsz elemeket.

  4. Diszkréció: teljesen normális, ha kicsit szégyenlős vagy a játékszerekkel kapcsolatban, főleg, ha kezdő vagy ezen a területen. Válassz egy csendes eszközt, azt kevésbé érzed kínosnak. Ma már rengeteg helyen megveheted ezeket – interneten, vagy utcai boltokban is. Kezdd valami kicsivel: gyűrűvel, masszírozóval, mini vibrátorral. Ezek kiváló kezdő játékszerek olyan pároknak, akik először csak a kislábujjukat akarják belemártani a vízbe, mielőtt fejest ugranának.

"Ha túl erősnek érzed, tedd alá a kezed, vagy puha lepedőn használd."

Szexuális segédeszközök és játékszerek | Durex HU

Az óvszer eredete és evolúciója

Az óvszer eredete és evolúciója

Miért találták fel a bordázott, pontozott és texturált óvszereket? Miért lehetnek érdekesek számunkra és partnerünk számára? És mi az óvszer jövő...
Szex házasság után

Szex házasság után

Elgondolkodtunk már valaha, hogy milyen a házasság utáni szex? Dr. Laura Berman szexuális szakértő biztosít arról, hogy a házasok vagy a hosszú t...
Felkészülés az anális szexre

Felkészülés az anális szexre

Felkészülés az anális szexre A sokak fantáziájában jelen lévő, míg mások számára félelmetes anális szex az egyik legmegosztóbb és tabut jelentő s...