VÁLASSZ BIZTONSÁGOS ÉS SZEXI JÁTÉKSZERT

Az intim játékszerek jól kiegészíthetik a szexuális életedet, de az, hogy valami kapható, nem azt jelenti, hogy biztonságos is. Leírjuk, mire figyelj oda.

  1. Anyag. A játékszerek sok különféle anyagból készülhetnek: fából, kristályból, perspexből és latexből. Bizonyos műanyagok azonban ftalátokat tartalmaznak. Bár az ezzel kapcsolatos kutatás még gyerekcipőben jár, úgy tűnik, hogy a ftalátok összefüggésben állnak a szaporítószervek megbetegedéseivel és bizonyos rákos betegségekkel.* Játssz biztonságosan, válassz ftalátmentes játékszert. A szilikon nagyszerű anyag, ami átveszi a tested melegét és biztonságos. Ne használd együtt szilikonos síkosítóval, mert ez tönkreteheti a játékszert. Ha az eszközöd már régi, és úgy gondolod, hogy ftalátokat tartalmazhat, de kedveled, használd óvszerrel – így megvédheted magad a mérgező vegyszerektől.

  2. Alak: A játékszerek számos különböző formában kaphatók a hagyományos fallikustól kezdve mindenféle újdonságig, nézd meg, hogy az adott darab megfelel-e a kívánt célra. Olvasd el a csomagoláson található figyelmeztetéseket, például ’csak külső használatra’, és ezeket tartsd be. Ha anális játékkal kísérletezel, olyan játékszert használj, ami erre való, és bizonyosodj meg róla, van-e kihúzózsinórja vagy kiszélesedő vége, amivel könnyen eltávolíthatod. Az egyenes formájú játékszerek könnyen becsúsznak és kórházban köthetsz ki, amit biztosan szívesen elkerülnél.

  3. Méret: A kicsi vibrátorokat külső használatra tervezték, ezeket ne dugd be sehova, különben benned maradhatnak. Ha vibrátort vagy műpéniszt szeretnél használni, bizonyosodj meg róla, hogy legyen elég hely rajta, ahol végig fogva tarthatod. Ha egy játékszer túl nagynak tűnik, ne gyötörd magad, hogy az egészet magadba fogadd. A határaid feszegetése sérüléshez, kidörzsölődéshez, kellemetlen érzéshez vezethet. A nagyobb nem feltétlenül jobb.

"VÁLASZD A BIZTONSÁGOT FTALÁTMENTES JÁTÉKSZEREKKEL."