Az időzítés mindennek a kulcsa

Készen állsz a szeretkezésre?

Mindenki máskor áll készen a szeretkezésre, és csak te tudhatod, nálad mi a helyzet. Ez a lista segíthet eldönteni, eljött-e a szex ideje. Ha kétségeid vannak, jobb, ha vársz. Végtére is első alkalom csak egyszer van!

  1. Boldog vagy, ha arra gondolsz, hogy szeretkezni fogsz valakivel?
  2. Testileg, érzelmileg, gondolatilag készen állsz a szexre?
  3. Tudod, miből áll a szex? A behatolós szex csak az egyik módja annak, hogy örömet okozz a partnerednek, de az orális szex és a manuális kényeztetés is élvezetes lehet. Ne feledd, az orális szexnél is fennáll a szexuális úton terjedő betegségek veszélye, ezért ilyenkor is használj óvszert vagy nyalófóliát (gumiból készült négyzet alakú lapot).
  4. Megbízol partneredben, tiszteled őt, és úgy gondolod, ő is ugyanígy érez irántad?
  5. Biztos vagy benne, hogy ragaszkodni tudsz a biztonságos szexhez? Minden alkalommal, amikor szeretkezel, teherbe eshetsz/teherbe ejtheted a partneredet és/vagy elkaphatsz bármilyen szexuális úton terjedő betegséget, akár az első alkalommal is.
  6. Elégedett vagy a helyszínnel és az időzítéssel? Partnered is így gondolja?
  7. Tisztában vagy a szex lehetséges kimenetelével? És az is, akivel szeretkezni akarsz? Ha igen, készen állsz arra, hogy bármilyen felmerülő problémát megoldj?
  8. Van bármi, ami aggaszt a szeretkezéssel kapcsolatban? Ha van, megbeszélted ezt a partnereddel?
  9. Azért akarsz szeretkezni, mert felkészültél rá, vagy csak attól félsz, hogy elveszíted a partneredet, ha nem fekszel le vele?
  10. Jó érzéseid vannak ezzel kapcsolatban? Érdemes hallgatni a megérzéseidre – ha nem érzed annyira biztosan jónak, inkább várj, mielőtt olyan döntést hozol, amit később megbánnál.

"Készen állsz arra, hogy bármilyen felmerülő problémát megoldj?"

Az első szex: Hogyan készüljünk rá? | Jobb szex | Durex HU

Nyers tények a nemi betegségekről

Tudtad, hogy a szexuális úton terjedő fertőzések száma egyre inkább növekszik? Senki sem szeretne elkapni ilyen típusú betegségeket (ez teljesen eg...

Legjobb módszerek a biztonságos szexért

Az együttlét egy partnerrel mindenki számára más egy kicsit – ami téged beindít, az nem biztos, hogy egy másik ember számára is izgató. Előfordulha...

Hogyan maradj biztonságban

Mindnyájan szeretjük a jó szexet. Izgalmas, jó érzéssel tölt el, és segít közelebb kerülni partnerünkhöz.  Egyértelmű, hogy amikor szexről van szó,...