VIGYETEK ÚJ SZÍNT A RÉGI POZÍCIÓKBA

A legtöbb pár csak három szexpozíciót váltogat, ami akár oda is vezethet, hogy megunják ezeket. A következő egyszerű kis trükkök segíthetnek, hogy új életet lehelj a régi kedvenc pózokba. Ki tudja – lehet, hogy egy apró változtatás elég ahhoz, hogy akár akrobatikus kísérletezésekbe is belefogj.

  1. Változtasd meg a helyszínt. Még a misszionárius póz is sokkal kalandosabb lehet, ha a konyhaasztalon csinálod – a különféle bútorokon más-más pozíciókat vesz fel a tested, így más pontokat érhetsz el: ez a felfedezés egyik egyszerű módja.

  2. Használj párnákat szex közben. Helyezd a partnered csípője vagy feneke alá a misszionárius póznál, hogy mélyebbre hatolhass; mellkasa alá a kutyapóznál, hogy stabilabban tudjon mozogni; lovagló póznál pedig tehetitek a férfi csípője alá, hogy jobban elérhesse a G-pontot.

  3. Helyezz egy nyakkendőt a nő csípője köré lovagló pozíciónál, és tartsd fogva mindkét végét. Ennek segítségével lefelé húzhatod őt, ahogy mozog, így jobban ingerli a csiklóját a férfi szeméremdombja, és mélyebben belé is hatolhatsz.

  4. Próbálj ki új mozgási mintákat. Hatolj bele a partneredbe háromszor mélyen, majd háromszor röviden, vagy tízszer éppen csak és ötször jó mélyen. Kísérletezz különféle ritmusokkal, hogy lásd, neked melyik jön be.

  5. Szeretkezzetek tükör előtt. Mindegy, milyen pozíciót választasz, ha egymás szemébe nézhettek és magatokat is látjátok közben, az nagyon izgató lehet. Természetesen úgy alakíthatod a pozíciót, hogy minél jobb szögből láthassátok magatokat.

  6. Nedvesítsetek: szeretkezés előtt kenj a partneredre sok síkosítót, és tapasztald meg, hogy milyen élmény, ha téged is összenedvesít...

  7. Szeretkezzetek bekötött szemmel. Ha nem látja, mi fog történni, az igen izgalmas lehet a bekötött szemű partnernek. Felváltva csináljátok így, hogy mindketten megtapasztalhassátok az új élményt.

  8. Használj péniszgyűrűt. Hosszabb ideig és keményebben megőrzi a pénisz erekcióját, és a nő is könnyebben elélvez tőle, ha szereti a vibrálást.

  9. Használjatok Mutual Pleasure óvszereket. Ezekkel a férfi lassabban, a nő pedig gyorsabban elérheti az orgazmust.

  10. Használj vibrátort, izgasd vele a nő csiklóját szeretkezés közben. Legkönnyebben a kutyapóznál használhatod, így sokkal könnyebben elélvez a partnered ebben a pozícióban.

"KÍSÉRLETEZZ KÜLÖNFÉLE RITMUSOKKAL, HOGY LÁSD, NEKED MELYIK JÖN BE."