EGYSZERŰ SZEXPOZÍCIÓK

A különféle szexpózok más és más hatást váltanak ki. Akár ugyanúgy is szeretkezhetünk minden alkalommal, de ha egy kicsit kísérletezünk, megtapasztalhatjuk, mi az, ami igazán nagy élvezetet okoz. A következő pozíciók egyszerűek, és mindegyiknek megvan a maga előnye.

Megemelt misszionárius

A misszionárius póznál a nő a hátán fekszik, a férfi pedig rajta, súlyát a karjaival tartva. A megemelt misszionárius póz egyetlen dologban tér el ettől: a nő feneke alá egy párna kerül. Ettől megváltozik a behatolás szöge, a férfi így könnyebben eléri a G-pontot. A nő így nagyobbnak érzi a férfit – ha a túl mély szexet kellemetlennek tartod, kerüld el, de ideális, ha a lehető legtöbbet akarod érezni a partneredből.

Kutyapóz

A felmérésekben gyakran első helyen szerepel a férfiak kedvencei között: a nő térdel és könyökére ereszkedik, a férfi pedig mögötte térdel. Vannak nők, akik a kutyapózt kissé személytelennek tartják. Ha így van, tegyél elé egy tükröt, hogy a szemedbe nézhessen, így intimebbnek találja a helyzetet. A kutyapóz mély behatolást tesz lehetővé, és a G-pont is jól izgatható. A férfi ebben a pozícióban könnyen simogathatja partnere mellét és csókolgathatja nyakát; a nő pedig megérintheti magát , vagy valamilyen játékszert is használhat közben.

Cowgirl

Egy tökéletes pozíció az első alkalomra. A Cowgirl a lovagló póz másik neve, amikor a férfi a hátán fekszik, a nő pedig rajta ülve mozog. Így a nő szabhatja meg a ritmust, és előrehajolva izgathatja csiklóját is. A férfi tökéletes látványban gyönyörködhet, és könnyen simogathatja partnere egész testét.

"A FÉRFI TÖKÉLETES LÁTVÁNYBAN GYÖNYÖRKÖDHET, ÉS KÖNNYEN SIMOGATHATJA PARTNERE EGÉSZ TESTÉT."