AKROBATIKUS SZEXPOZÍCIÓK

Bár a régi kedvenc misszionárius és kutyapóz is élvezetes lehet, ne feledd: a változatosság gyönyörködtet! Próbáld ki ezeket az akrobatikusabb pózokat egy kis extra izgalomért! Óvatosan kezdj bele, főleg, ha általában nem vagy aktív ezen a téren – nehogy meghúzd a hátad vagy megsérüljenek az izmaid! Utána pedig masszírozzátok meg egymást jó alaposan…

Virág a falon

Ahogy azt a neve is sugallja, ennél a pozíciónál a falnak támaszkodunk. A nő oldalával a falhoz áll, a faltól távolabbi lábát felemelve. A férfi a combjai közé helyezkedik, a fal felé fordulva, kezével tartva a nő felemelt lábát. Combja így a nő csiklóját izgatja, miközben mozog, a nő pedig a falnak támaszkodva elősegítheti a mélyebb behatolást.

Prímabalerina

Ha a „virág a falon” túl megerőltető számodra, a prímabalerina az állva történő szeretkezés egy könnyebb változata. A nő a fal felé nézve előrehajol és a falnak támaszkodik, egyik lábát felemeli. A férfi hátulról csusszan be, a nő csípőjét fogva segít neki egyensúlyozni, és így mozog benne. A behatolás mély, a férfi szeme elé táruló látvány pedig olyan intim, hogy biztosan mosolyt csal az arcára.

L, mint love

Ha az ágyban szeretsz szerelmeskedni, jó választás lehet az L, mint Love - egy egyszerű, de szenvedélyes pozíció. A nő a hátán fekszik, lábait a magasba emelve, amennyire csak tudja. A férfi a lábai közé térdel és becsusszan, a nő csípőjét kezeivel megemelve, hogy könnyebben be tudjon hatolni. Ha a nő elfárad attól, hogy lábait a magasban tartja, a férfi mellkasán megtámasztva pihentetheti őket. Ez a pozíció mély behatolást tesz lehetővé, a férfi könnyen kényeztetheti a nőt, és viszont.

"UTÁNA PEDIG MASSZÍROZZÁTOK MEG EGYMÁST JÓ ALAPOSAN."