HOGYAN BESZÉLJÜNK AZ ÓVSZERRŐL NŐKKEL

Talán azt hiszed, hogy csak a férfiak azok, akiket úgy kell rávenni az óvszer használatára, de vannak nők, akikkel ugyanannyi gond van. Oldd meg az óvszerkérdést, és őrizd meg a biztonságodat.

  1. Ha egy nő azt mondja, nem akar óvszert használni, vége a bulinak. Ha neked ezt mondja, hány másiknak mondhatta már ugyanezt? Még ha nincs is szexuális úton terjedő betegsége, kérdezd meg magadtól, mennyire vagy felkészülve egy nem várt terhességre?
  2. Az óvszer használata azt mutatja, hogy tiszteled a partneredet. Mondd ezt el neki. Ha te jobban tiszteled őt, mint ő saját magát, biztosan jó ötlet vele szexelni?
  3. Az óvszer segítségével a férfiak tovább bírják a szexet. Mondd el neki, hogy annyi élvezetet szeretnél neki nyújtani, amennyit csak tudsz, és az óvszer segít ebben.
  4. Ha azt mondja, szeretne közelebb lenni hozzád, mondd el neki, hogy ha megnyugodhatsz és tudhatod, hogy biztonságosan szeretkeztek, sokkal közelebb érzed magad hozzá, mintha a következmények miatt aggódnál.
  5. Vannak óvszerek, amik még jobbá teszik a szeretkezést. Próbáljátok ki a Mutual Pleasure óvszert, ha nem szereti az érzést, amit a sima óvszer okoz.
  6. Ha még mindig ellenáll, mondd el neki, hogy nem akarod kockáztatni, hogy bármilyen szexuális úton terjedő betegséget elkapjon. Még ha csak orálisan is elégített ki valaki a múltban, lehetséges, hogy elkaptál tőle valamit.
  7. Ha a nő azt mondja, nem vagy eléggé férfi, ha nem akarsz védekezés nélkül szeretkezni, mondd el neki, hogy elég érett vagy ahhoz, hogy tudd, hogyan kell szexuálisan felelős módon viselkedni – és ettől vagy igazán férfi.
  8. A nők egy kis része allergiás a latexre, de latexmentes óvszert is lehet vásárolni. Mindig legyen nálad óvszer, hogy elkerüld a csalódást.
  9. Ha a nő nem engedi, hogy óvszert használj, utasítsd vissza a szeretkezést. Igen, ez nagyon nehéz lehet, de vannak más módjai is a feszültség csökkentésének, anélkül, hogy szexuális úton terjedő betegséget vagy nem kívánt terhességet kockáztatnál.
  10. Attól félsz, hogy híre megy, ha nem akarsz óvszer nélkül szeretkezni? Csak azok a nők fognak emiatt hátat fordítani neked, akik nem értékelik a kölcsönös tiszteletet. A biztonságra törekvő nők ezt fontosnak tartják, és sokkal jobb ilyen partnerekkel járni.

" PRÓBÁLJÁTOK KI A MUTUAL PLEASURE ÓVSZERT, HA NEM SZERETI AZ ÉRZÉST, AMIT A SIMA ÓVSZER OKOZ. "