A LESZBIKUS SZEX ALAPJAI

A leszbikus szexnek sincsenek aranyszabályai, legalábbis nem több, mint a hagyományos szexnek. Mindenkinek megvannak a maga kívánságai. Ha megérted az alapokat, az segít abban, hogy minden eddiginél nagyobb örömben legyen részed.

  1. Ne feltételezz. Minden nő más és más. Van, aki a manuális ingerlést szereti, van, akinek az orális szex a legkielégítőbb, megint mások a játékszerekre indulnak be (köztük a felcsatolhatókra is), míg van olyan is, aki ezek közül mindet kedveli. Az, hogy te szeretsz valamit, nem jelenti azt, hogy a partnered is, ezért beszélgessetek és fedezzetek fel mindent együtt.
  2. Figyelj oda a biztonságra: a szexuális úton terjedő betegségek orális módon történő terjedése egyre gyakoribb, ezért használj nyalófóliát (gumiból készült négyzet alakú fólia) a biztonság kedvéért, hacsak nem vettetek részt mindketten szűrővizsgálaton. A szexuális úton terjedő betegségeket közös használatú eszközökkel is át lehet adni, ezért használjatok mindig óvszert, ha ugyanazokat a játékszereket használjátok.
  3. Legyél szexi: nem kell, hogy a biztonságos szex unalmas is legyen. Próbáljátok ki a bordázott, rücskös vagy egyéb különleges élményt nyújtó óvszereket a segédeszközökön. A nyalófólia is többféle ízben, vagy akár ízesítetlen változatban is kapható.
  4. Legyél játékos: próbáld ki a péniszgyűrű használatát a vibrátorral együtt, hogy még jobban ingereld a csiklót. Orális szex közben használj vibrátort, vagy egyszerűen csak öltözzetek fel izgatóan. Időnként változtassatok a dolgokon, hogy megújítsátok a szexuális életeteket.
  5. Legyél határozott: a legtöbb nő aggódik a teste miatt, de ha egy nő intim kapcsolatra vágyik veled, tetszik neki, amit lát. Legyél büszke arra, ahogy kinézel, és merülj el a tekintetében, ha rád néz.
  6. Szeretnéd bővíteni az orális repertoárodat? Próbáld ki más szögből – teljesen megváltozik tőle az élmény.
  7. Használj síkosítót. Masszázshoz és maszturbáláshoz is kiváló, és akkor is fontos, ha az anális játékokat szeretnéd kipróbálni.
  8. Fedezzetek fel különféle játékokat. Próbáljatok ki több féle orális technikát, és kényeztessétek egymást kézzel is.
  9. Ami még jobb, maszturbáljatok egymás előtt. Így látni fogjátok, mi az, amit mindketten élveztek.
  10. Legyél tisztában a határaiddal. A szex nem arról szól, hogy mennyit bírunk elviselni. Ha partnered valami olyat javasol, amit félelmetesnek találsz, mondd el neki őszintén. Kezeddel vezesd a partneredet és irányítsd a sebességet, ha először próbáltok ki valamit.

"PRÓBÁLD KI MÁS SZÖGBŐL – TELJESEN MEGVÁLTOZIK TŐLE AZ ÉLMÉNY.."