Húzz magadra valami kényelmeset

Óvszerek: a tények

Az óvszerek és a női óvszerek az egyetlen módjai a védekezésnek, amelyek megvédenek a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben. Ezek különböző méretben, ízben és típusban kaphatók, néhány késlelteti a férfi orgazmusát, vagy növeli az élvezetet mindkettőtök számára.

Az óvszert könnyű jól használni. Hordd magadnál egy kis fémdobozban vagy óvszertartóban, ne a pénztárcádban vagy a táskádban, mert könnyen megsérülnek. Olvasd el az óvszer csomagolásán szereplő útmutatást, és ellenőrizd a lejárati időt.

Bármelyikőtök felhúzhatja az óvszert, de előtte mossatok kezet: így higiénikus marad minden, és ha masszázsolajjal vagy más zsíros dologgal (jégkrém…?) játszottatok, eltávolítja a kezetekről az olajat, ami elszakíthatja az óvszert.

Húzd fel az óvszert időben, így nyugodtan és biztonságosan mozoghatsz az előjáték során (de túl sokáig se várj utána, mert az óvszer kiszárad).

Tépd fel az óvszer csomagolását a recés szélénél. Vigyázz a körmöddel, fogaiddal és más éles tárgyakkal, például ékszerekkel és piercingekkel – ne tépd el vagy szakítsd el az óvszert.

Ellenőrizd le, hogy jó irányba helyezted-e fel: különben kifordítva lesz. Ha bizonytalan vagy, fújj bele kicsit az óvszerbe, ettől elkezd letekeredni, és jobban fogod látni, melyik a helyes irány.

Nyomd össze az óvszer végét, hogy ne maradjon benne levegő, és miközben nyomva tartod, helyezd az óvszert a péniszed végére, másik kezeddel pedig kezdd el lefelé görgetni.

Ha szex közben azt érzed, hogy elkezdett letekeredni, azonnal húzd vissza. Ha lejön, hagyd abba, amit épp csinálsz, és helyezz fel egy új óvszert.

Amikor elmész, és még merev vagy, fogd meg az óvszert a tövénél és húzd ki a péniszedet a partneredből. Vedd le, köss rá egy csomót, tedd papírzsebkendőbe és dobd a kukába (ne húzd le a vécében, gondolj a bolygónkra). Sose használd újra az óvszert: ha hosszú éjszakát tervezel, legyen nálad elegendő!

Még mindig bizonytalan vagy? Itt megnézheted, hogyan kell felhúzni az óvszert.

"Sose használd újra az óvszert: ha hosszú éjszakát tervezel, legyen nálad elegendő"

Hogyan kell felhúzni az óvszert? | Durex

Az óvszer eredete és evolúciója

Az óvszer eredete és evolúciója

Miért találták fel a bordázott, pontozott és texturált óvszereket? Miért lehetnek érdekesek számunkra és partnerünk számára? És mi az óvszer jövő...
Szex házasság után

Szex házasság után

Elgondolkodtunk már valaha, hogy milyen a házasság utáni szex? Dr. Laura Berman szexuális szakértő biztosít arról, hogy a házasok vagy a hosszú t...
Felkészülés az anális szexre

Felkészülés az anális szexre

Felkészülés az anális szexre A sokak fantáziájában jelen lévő, míg mások számára félelmetes anális szex az egyik legmegosztóbb és tabut jelentő s...