Hogyan lehet részünk a legjobb, nyaralás alatti szexben?

Minden pár várakozással tekint egy romantikus nyaralásra. Ez egyike azon ritka alkalmaknak, ahol teljes mértékben a pihenésre koncentrálhatunk és igazán "kettesben" lehetünk. A nyaralás nemcsak arra tökéletes alkalom, hogy felfedezzük és kipróbáljuk a helyi konyhát, de arra is jó, hogy ágyban maradjunk, és újra felfedezzük az észbontó szexet. Itt az ideje, hogy a romantikus nyaralást a következő szintre emeljük, és a valaha legjobb, nyaralás alatti szexben legyen részünk.

Pakoljunk be egy kis extrát

Ahogy a régi mondás tartja, ha nem készülünk fel rendesen, máris felkészülhetünk a bukásra! Ha szeretnénk biztosítani, hogy a nyaralás egyben romantikus is legyen, kezdjük a megfelelő dolgok elcsomagolásával.

Gyakran problémát jelent a csomagolás során, hogy poggyászunk ne lépje túl a súlyhatárt - de az új Durex Intense vibrációs gyűrű valószínűleg nem okoz semmilyen problémát, hisz rendkívül kis helyet foglal a bőröndben. A gyűrű arra készült, hogy hosszabb erekciót biztosítson; a kicsi és egyben zseniális Durex Intense vibrációs gyűrű célja, hogy fokozza az élvezetet és meghosszabbítsa az együttlétet. [1] Csak ügyeljünk arra, hogy kitegyük a "Ne zavarj" táblát, mielőtt kipróbáljuk a gyűrűt!

Mint minden Durex szexjáték, a Durex Intense vibrációs gyűrű is használható Durex óvszerekkel és víz alapú síkosítókkal. Dobjunk egy párat a bőröndbe, mivel lehetséges, hogy ott nem kapható, ahová megyünk (vagy csak nem akarjuk megtenni az utat az üzletig!).[2]

Szokatlan programok

Mindannyian túlzásba vihetjük a nyaralás megtervezését. Miközben a helyi kultúra és az éjszakai élet feltérképezése szerves részét képezi a nagy menekülésnek, ha azt szeretnénk, hogy nagyszerű szexben legyen részünk, elsőszámú szabály, hogy biztosítunk magunknak egy kis "meg nem tervezett" időt távol a múzeumoktól és asztalfoglalásoktól. Amikor beüt a hangulat, örülni fogunk, hogy nem kell elrohannunk egy újabb szervezett túrára.

Nem lehet túl bonyolult valamit szórakoztató elfoglaltságot találni a kettesben töltött idő alatt, de mindenesetre van pár tipp, ami a helyes irányba terel minket.

Nincs semmi ahhoz fogható, mint az elektromos bőr a bőrön érzés néhány órával a napozás után. Ne essünk kísértésbe, és ne térjünk rögtön a főételre. Emlékszünk azokra a Durex Intense vibrációs gyűrűkre, amit becsomagoltunk? [3] Kényeztessük partnerünket intim masszázzsal vagy hosszadalmas orális szexszel. Amikor a dolgok kezdenek bemelegedni, emlékezzünk rá, hogy a Durex Intense vibrációs gyűrű hosszan tartó intenzitást biztosít mindkét félnek. Durex Invisible óvszerekkel[4] párosítva biztosan nem fogjuk megbánni a módszeres csomagolást az utazás előtt!

Ha valóban kényeztetni akarjuk magunkat, és elég szerencsések vagyunk, akár saját jacuzzink is lehet. A közös fürdés nem mindig opció a modern otthonokban, de ha van hely két fő számára, mindenképpen használjuk ki a lehetőséget. Bármilyen kalandban is legyen részünk a szállodai szobában, a nyaralás során rengeteg módja van annak, hogy a legtöbbet hozzuk ki minden együtt töltött pillanatból. Próbáljuk felváltva kiválasztani, hogy mit csináljunk és hol együnk, és ne hagyjuk magunkat zavartatni a rengeteg látnivaló által. Ha bizonytalanok vagyunk, hogy mit csomagoljunk be, ha megtehetjük, hagyjuk otthon a laptopot és kapcsoljuk ki a telefont, hacsak tényleg nincs rájuk szükségünk. Elvégre is a nyaralás célja, hogy csak kettesben legyünk. Pakoljuk be a megfelelő dolgokat, és garantáltan nagyszerű nyaralásban lesz részünk!

[1] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/pleasure-ring-1

[2] https://www.durex.co.uk/en-gb/explore-sex/article/how-to-survive-your-first-holiday-together

[3] https://www.durex.co.uk/en-gb/c/lubricants--and--pleasure-gels

[4] https://www.durex.co.uk/en-gb/condoms/p/durex-invisible-extra-thin-condoms-12-pack

Hogyan lehet részünk a legjobb, nyaralás alatti szexben? | Durex

Nyers tények a nemi betegségekről

Tudtad, hogy a szexuális úton terjedő fertőzések száma egyre inkább növekszik? Senki sem szeretne elkapni ilyen típusú betegségeket (ez teljesen eg...

Legjobb módszerek a biztonságos szexért

Az együttlét egy partnerrel mindenki számára más egy kicsit – ami téged beindít, az nem biztos, hogy egy másik ember számára is izgató. Előfordulha...

Hogyan maradj biztonságban

Mindnyájan szeretjük a jó szexet. Izgalmas, jó érzéssel tölt el, és segít közelebb kerülni partnerünkhöz.  Egyértelmű, hogy amikor szexről van szó,...