Magadtól minden gond nélkül eljutsz a csúcsra, de nehezebb, amikor nem vagy egyedül? Ízlés szerint válogass Alix Fox következő tippjei közül, hogy növeld az orgazmus esélyét a partnereddel.

A szexuális éned megismeréséhez elengedhetetlen a különféle érintések megismerése, amelyektől felizgulsz, beindulsz és elmész, amihez a szóló kísérletezés szükséges [HIPERHIVATKOZÁS A 2. CIKKHEZ] önkielégítéskor. Ha az önmagaddal folytatott kísérletezés során felfedezed, hogy mi jön be neked, azzal megalapozhatod a nagyszerű szexet a partnereddel.

Nem ritka azonban, hogy a nők, bár eltudják juttatni magukat a csúcspontra, amikor senki sincs a közelben, ám partnerükkel már nem megy az orgazmus. Egyszerűen eltűnik!

Ennek egyszerre lehetnek fizikai és pszichológiai okai: lehet, hogy nem a számodra szükséges stílusban zajlik a szex vagy nem kapsz elegendő stimulálást, de az is lehet, hogy nem tudsz eléggé ellazulni ahhoz, hogy teljesen kikapcsolj.

A Durex Intense Orgasmic gél segíthet fokozni a csikló érzékenységét a szeretkezés során. Nem létezik azonban olyan termék, amely mindenki számára tökéletes megoldást nyújt, különösen, ha érzelmi okok is állnak az orgazmusod elrejtőzése mögött.

Ezért íme néhány javaslat, amely segíthet az együttlétek együttes részének az élvezetében, hogy a bujkáló orgazmusod nagyobb valószínűséggel bukkanjon fel, akkor is ha jelen van a közönség.

Mutass és mesélj:

Maszturbálj partnered előtt, hogy pontosan, közvetlenül a legjobb szakértőtől (tőled) tudja meg, hogy hol és hogyan szereted a stimulálást. Ez nem csak oktató gyakorlat, hanem egyben rendkívül erotikus aktus is. Parancsold meg a szeretődnek, hogy üljön le egy, az ággyal szembeállított székbe, majd mondd meg neki, hogy bemutatót fogsz tartani és a teljes figyelmét rád kell fordítania. Ha mindketten begerjedtek az erotikus beszédtől, akkor kérd meg, hogy írja le minden mozdulatodat: a testrészt, amelyet megérintesz, a sebességet, és azt, hogy körkörös vagy fel-alá irányú mozdulatokat használsz. Ez nem csak izgató lehet, de ha hangosan kimondja a látottakat, akkor könnyebben észbe is vési azokat, így később gyakorlatban is meg tudja mutatni a tanultakat.

Kukucskálás:

Ha félénk vagy, vagy szorongással tölt el, ha a szeretőd nézi, ahogy kielégíted önmagad, akkor kérd meg rá, hogy félig nyitott ajtón keresztül nézzen. Ez egyes nőknek segít abban, hogy úgy érezzék, mintha egyedül lennének a szobában, ezért könnyebben megszabadulnak a gátlásaiktól, míg sok férfi számára hihetetlenül izgató, ha titkon megpillanthatják partnerük szóló pillanatait. Jó megoldás lehet az is, ha mögötted ül, hogy ne láthasd, ha néz, majd helyezd a kezét tiéd fölé, hogy pontosan érezhesse hogyan masszírozod és érinted meg magadat.

Találj olyan szexpozíciókat, amelyek imitálják számodra az önkielégítést:

Az önkielégítés során hason fekszel? Esetleg szorosan összeszorítod a lábaidat? Próbákozz olyan pozíciókkal, amelyek hasonló testtartást igényelnek, mint amikor egyedül élvezel el, hogy megismételhesd a hatást.

Gyakorolj elemes szeretővel:

Vegyél a partnered hímvesszőjének a méretével és alakjával nagyjából megegyező vibrátort vagy mesterséges hímvesszőt, amellyel egyedül felfedezheted, hogy milyen szögű és ritmusú behatolás lehet a legjobb, ha együtt vagytok.

Válj mesterivé maszk használatával:

Az ideális világban mindenki büszke lenne a testére, megbékélne vele és nem szégyellné. A pozitív hozzáállás a testünkhöz mindenképpen nagyszerű célkitűzés. Addig is megvan azonban a módja, hogy az esetleges gátlásaid figyelembevételével is haladást érj el, miközben gátlásaiddal kapcsolatos érzéseiden munkálkodsz; ezek a trükkök segíthetnek, hogy elég felszabadult és magabiztos lehess ahhoz, hogy azonnal élvezhesd a fantasztikus szexet… ami már önmagában is segíthet abban, hogy sokkal jobban érezd magad.

Ha az gátol, hogy hogyan nézel ki szex közben, a szemet eltakaró maszk varázslatos eszköznek bizonyulhat. Tedd fel partneredre, így nem kell úgy érezned, mintha bámulnának, és a szem eltakarásával felerősödhet szeretőd többi érzéke, ami számára is fokozhatja az izgalmakat. De te is használhatod: a segítségével az érintések és a mozdulatok által kiváltott érzésekre összpontosíthatsz, és nem vonja el a figyelmed az, hogy hogyan nézel ki. Továbbá a lágy gyertyafény egyszerre mutat előnyösebb megvilágításban és romantikus is, az illatgyertyák pedig meghitt hangulatot teremthetnek.

Próbáld ki, hogy nálad beválik-e a cat-póz:

A Coital Alignment Technique (vagy röviden ‘CAT’) olyan pozíció, amely maximalizálja a csikló izgatását a szeretkezés során. Nagyban hasonlít az alapvető misszionárius pózra, ám a behatolást követően a férfi kb. 15 centivel feljebb csúszik a nő testén, hogy a pénisz töve szorosan a csiklóhoz dörgölődjön. A nő ekkor vagy a lábai közé öleli a férfit, vagy összeszorítja a combjait. Ebben a helyzetben nehéz a gyors tempó, de ha gyengéden egyszerre hintáztok, az eget rengető eredményekhez vezethet.

Menj ki a vécére mielőtt ágyba bújnátok:

A szexet követően a pisilés segít a szexuális úton terjedő betegségek megakadályozásában, mivel kimossa a közösülés során esetlegesen a húgycsőbe került baktériumokat. De a szex előtt is jót tehet a pisilés. Néhány nő úgy érzi közvetlen az orgazmust megelőzően, mintha pisilnie kellene, ezért visszatartják, mert félnek, hogy a szeretőjük előtt bepisilnek. Ha tudod, hogy üres a hólyagod, akkor nem fogsz annyira aggódni, és ellazulhatsz, hogy az érzés orgazmushoz vezethessen.

Állítsd össze a zenét az együttléthez:

Szex közben a zenei aláfestés nemcsak fülledt hangulatot teremthet. A zene elfedi az olyan zajokat is, mint az ágy nyikorgása, ami megölheti az orgazmust, ha attól tartasz, hogy zavarja a családtagokat vagy a lakótársakat, de egyszerűen zavaró is lehet. És őszintén szólva a szex produkálhat meglehetősen fingszerű, totyogós és cuppanós hangokat is! Míg ez a természetes eredménye annak, hogy a hímvessző levegőt pumpál a hüvelybe, ami aztán kiszabadul (a legjobb nevetni rajta, vagy teljesen figyelmen kívül hagyni), egyesek azonban annyira zavarba esnek tőle, hogy az egész orgazmusuk odavész. A zene elfedheti ezeket a zajokat, és ha a srác lassú, finom, körkörös mozdulatokkal ringatja a csipőjét a gyors ki-be csúszkálás helyett, a hangeffektusok is elkerülhetők! Ez az igazi beszéd!

Alix fox

Alix Fox többszörös díjnyertes újságíró, műsorvezető és szexológus. Alix vezeti a The Guardian napilap sikeres, ’Close Encounters’ című podcast sorozatát a szexről; ő a The Modern Mann szórakoztató műsor ’erotikus tanácsadója’; továbbá a Durex Szex és párkapcsolati szakértője. Alix írásai többek között a Marie Claire, Glamour, Cosmo, LOOK, Time Out, Vogue és a The Independent kiadványokban jelennek meg, továbbá gyakran működik együtt a Brook elnevezésű szexuális egészségügyi jótékonysági szervezettel is. Lelkes híve a nyílt, őszinte párbeszédnek a szexről, és úgy véli, hogy mindenki számára elérhetővé kell tenni a megbízható információkat, amelyek segítségével felszabadult, egészséges és boldog szexuális életet élhetnek.