Sokunknak van kedvenc típusú óvszere. Egyeseknek a biztonságérzet a legfontosabb, míg mások a vékonyabb óvszert preferálják, mellyel közelebb érezhetik magukat a partnerükhöz. Megint mások szeretik a bordázott vagy pontozott óvszer nyújtotta extra kéjes érzést. Mindannyiunknak megvan a maga kedvence, de néha jó kísérletezni és kipróbálni valami újat, abban a biztos tudatban, hogy védettek vagyunk a terhesség vagy bármilyen nemi fertőzés ellen.

A különböző óvszerek teljesen megváltoztathatják a szexuális élményt: intenzív szexet tesznek lehetővé és egyéb érzéseket szabadítanak fel, használatukkal komfortosan és szabadon érezzük magunkat, vagy egészen új tapasztalatokat gyűjthetünk azáltal, hogy közelebb érezzük magunkhoz a másikat. És ki tudja, neked talán ez utóbbi a legfontosabb!

Ne feledd, hogy ami számodra jó és rendben van, nem biztos, hogy működik közted és a partnered között. Az óvszerek mind különböznek egymástól, vagyis különböző lehet a formájuk, vastagságuk, szélességük, anyaguk, textúrájuk, továbbá mindegyik különböző síkosítóval van ellátva. Az alábbiakban végigvezetünk hat hangulaton és bemutatjuk az óvszereket, melyek illeszkednek minden szituációhoz.

Energikus

Akár egész éjszaka bírod vagy csak egy rövidebb menet alatt használsz el egy egész éjszakára elegendő energiát, mindkét esetben úgy érezheted, hogy szükséged van egy kis extra biztonságra. A Durex Extra Safe valamivel vastagabb, mint más standard óvszereink (bár még mindig kevesebb, mint egy tized milliméter vastag) és a legjobb megoldás, ha tökéletesen megnyugtató biztonságra vágysz.

Intim

A vékonyabb óvszernek köszönhetően még intenzívebben érezhetitek egymást és közelebb kerülhettek egymáshoz a partnereddel. A Durex három különböző fajta vékony óvszert gyárt: Thin Feel, Ultra Thin Feel és Intimate Feel, mely utóbbi egy extra adag síkosítóval ellátott extra vékony óvszer. A vékony óvszerek átadják a test hőjét, fokozzák az érzékenységet és használatukkal minden mozdulatot és apró remegést érezhetünk.

Ízesített

Az ízesített óvszerek nemcsak biztonságosabbá teszik az orális szexet, de használatukkal sokkal több mókában lesz részünk! A Durex Taste Me óvszerek négyféle különböző ízesítéssel - banán, eper, narancs és alma ízben - még vidámabbá és izgalmasabbá teszik az orális szexet.

Stimulált

A bordázott óvszer mindkét fél számára még intenzívebb élményt nyújt, mivel az egyedi bordázat új és izgalmas módon stimulálja a testet. A óvszerek különböző textúrái a szexuális játékokhoz hasonlóan izgalmas élményt nyújtanak. A pontok és bordák különböző mintázatúak lehetnek. A Durex a bordázott. Tickle Me, és a Pleasure Me óvszereket gyártja, mely előbbi kettő ötvözete, a dupla élvezetért.

Kísérletező

Minden óvszer síkosított, ami elengedhetetlen, mert megakadályozza a töréseket és szakadásokat az óvszer anyagában, de abban is segítségetekre lehet, hogy együtt mozoghassatok. Amennyiben egy új élményt osztanál meg a pároddal, a síkosító jó választás lehet, mert gondoskodik a még intenzívebb érzésről. A Durex Tingle Me, kívül és belül egy speciális, bizsergő érzést okozó mentás síkosítóval borított, ezáltal egyedülálló érzést nyújt és még közelebb hoz titeket egymáshoz.