A síkosító nemcsak síkosító eszköz, hanem kiváló örömfokozó szex vagy előjáték közben, illetve újabb dimenziót nyithat meg előttünk a szexuális játszadozások világában. A kényeztető zselék egy sor különböző érzet kiváltására képesek, a hűsítő hatástól kezdve a melegséget adó érzetekig. Csak rajtunk múlik, hogy mind kipróbáljuk őket! Ugyanakkor a Durex is segít a döntésben, hogy miket érdemes kipróbálnunk. Az alábbiakban körülírjuk a különböző érzeteket, hogy ízelítőt adjunk, milyen élményben lehet részünk a kényeztető zselék használata során.

Forró

A melegséget adó síkosítók és kényeztető zselék azután kezdenek felmelegedni, hogy érintkezésbe kerülnek a bőrrel. Ez azonnali és nagyon izgató hatású lehet, különösen, ha partnerünk dörzsöli be a zselét a bőrünkbe. Ne feledjük, kezdetben elég egy kis adag zselé is, továbbá adjunk időt magunknak, főleg ha korábban még sosem használtunk melegségérzetet kiváltó síkosítót. Akik már egy kicsit tapasztaltabbak, megpróbálhatják finoman fújogatni a zselével bekent testrészt. A hideg levegő miatti kontraszt növeli a melegséget adó érzést, így az érzet sokkal intenzívebbé válik.

Hűsítő

Néhány síkosító hűsítő hatást nyújt. Ez első hallásra kicsit visszásnak tűnhet, különösen, mivel a szexhez többnyire forró érzéseket társítunk, de a zselé valójában egy igen izgalmas hidegérzetet biztosít, mely borzongó hatást válthat ki az egész gerincünk mentén. Különösen az előjáték során ajánlott a használata, és persze valószínű, hogy a forró szex közepette inkább a meleg érzetet nyújtó zselék mellett tesszük le a voksunkat, de mit ér a szerelem kísérletezés nélkül?

Ízesített

Az ízesített kényeztető zselék izgalmas extra érzést adnak a szexhez. Az orális szex is sokkal fogyaszthatóbbá válhat így néhányunk számára, továbbá a normál szexet is megízesíti és megillatosítja az ízesített zselé. A Durex ízesített kényeztető zseléi különböző gyümölcsös ízekben - pédául cseresznye - kaphatók. A zselék finoman ízesítettek és vízben oldódnak; próbáljuk ki először a nyelvünkön, mielőtt kicsit tovább merészkednénk.

Selymes/érzékeny

Nem annyira közismert, mint ízesített rokona, de a Durex Sensilube is egyfajta kényeztető zselé, mely intim síkosítóként alkalmazható és azok számára készült, akik kicsit száraznak érzik odalent a dolgokat a szex alatt vagy akár azt megelőzően. A Sensilube kivonja a kérdőjelet az egyenletből, mert a test pH értékével összhangban alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. Vagyis gondoskodik a meghitt hangulatról, így máris készen álltok, hogy élvezzhessétek egymás közelségét.

 

Az összes Durex síkosító óvszerbarát, ezért nem kell izgulnunk az esetleges balesetek miatt, csak élvezzük minél jobban az együttlétet. A többségük vízben oldható és könnyen lemosható, illetve nem hagy foltot maga után. Egyszóval hajrá, jó szórakozást és kísérletezést kívánunk a Durex termékeivel!