A szex talán a legrégibb időtöltés az emberiség történetében. Valójában a több ezer év alatt oldalak születtek ebben a témában. Így nem csoda, hogy amikor új szexpózok felfedezésére kerül sor, még mindig óriási kihívásnak érezzük! Sok pár hullámvölgyeken megy keresztül, amikor új dolgokat próbál ki a hálószobában. De ha nem tudjuk, mire vágyunk, honnan fogjuk tudni, hogy megütöttük-e a főnyereményt? Íme néhány terület, amelyben érdemes gondolni, ha a vágyak megbeszélésére kerül sor.

Kerüljünk közelebb

Mind a férfiak, mind a nők gyakran számolnak be arról, hogy több intimitásra vágynának szexuális életükben. Ez különösen igaz a hosszútávú kapcsolatban élő partnerekre, ahol nem ritka, hogy a szex időnként rutinszerűvé válik. Lassítsunk és próbáljunk ki új pozíciókat, melyekben főszerepet kap a szemkontaktus és a rengeteg csókolózás, ez nagyszerű módja annak, hogy újra felélesszük az intimitást. A szemtől szemben pozíciók, mint a lótusz és a misszionárius póz lassú, ringó mozgásra ösztönöznek, és kiváló pózok a lassú, romantikus szexhez.

Használjunk szexjátékokat

Most már hivatalos. A szexjátékok nem csak egyéni felhasználásra adottak, rengeteg olyan pozíció létezik, ami hagyja szabadon vándorolni a kezünket és izgalmas rezgés hozzáadását teszi lehetővé. Vegyük például a kanálpózt. Ahhoz, hogy egy kis extra izgalmat adjunk kedvenc reggeli pózunkhoz, uraim, használjuk a Durex Intense Delight Bullet mini vibrátort, amely tökéletes a csikló stimulációjához, miközben ezt a lassú klasszikust élvezzük. Egy kis huncutságért, mely örömet okoz mindkét félnek, kombináljuk a klasszikus misszionárius pózt a Durex Little Devil vibrációs gyűrűvel. Ez a pozíció tökéletes a csikló stimulálásához, míg a gyűrű meghosszabbítja az erekciót a mély behatolás alatt.

Hosszabban tartó élvezet

Köztudott, hogy a férfiaknak és a nőknek különböző időbe telik elérni az orgazmust, így nem ritka az olyan pózok keresése, melyek késleltethetik a férfi csúcspontot. Amikor a hosszabban tartó élvezetet biztosító pózokról esik szó, gyakran a lassabb mozgás és a kevésbé mély behatolás kombinációja kerül szóba.

Az egymás melletti pozíciók nagyszerű kiindulópontok a kevésbé mély behatoláshoz és lehetővé teszik, hogy a férfi ne menjen el túl gyorsan. És míg az ülő helyzet mély behatolást tesz lehetővé, egyben tökéletes a dolgok lelassításához, mert nem teszi lehetővé az intenzív behatolást. Bónusz pont? Mindkét pozíció szabadon hagyja a kezeket a csikló izgatásához, így ha gyorsan felhevül a hangulat, a férfi segédkezet nyújthat a nőnek.

Ha még tovább szeretnénk nyújtani az együttlétet, és úgy érezzük, ezek a tippek nem egészen felelnek meg az igényeinknek, a Durex Intense vibrációs gyűrűt úgy tervezték, hogy mindkét fél számára hosszabb és intenzívebb élményt biztosítson.

Erősítsünk

Ismerjük meg az energiaszintünket. Íme, néhány jó pozíció, amikor tényleg energikusnak érezhetjük magunkat. Az álló pozíciók, mint a falnak támaszkodós szex, erős törzsizmokat és felsőtestet igényelnek mindkét fél részéről. Ez pozíció nemcsak szenvedélyes, de mély behatolást tesz lehetővé, és szórakoztató módja lehet a két különböző pozícióból való átmenetnek. A rugalmas szerelmeseknek érdemes kipróbálni a pillangó pozíciót, ahol a nő a férfi vállára helyezi a lábait. Ez kiváló behatolást tesz lehetővé, és a rendelkezésre álló térnek megfelelően módosítható!

Menjünk ki a szabadba

Oké, lehet, hogy nem vagyunk felkészülve egy meztelen piknikre a parkban, de ez még nem jelenti azt, hogy a szexet a hálószobára kellene korlátoznunk. Rengeteg olyan pozíció van, amely bevethető egy spontán találka alkalmával a saját kertünkben, néhány közülük nem is követeli meg, hogy levegyük a ruhánkat! A két legjobb és bárhol bevethető pozíció a széken ülő és a hátulról fekve behatoló pozíció, melyeket érdemes kipróbálni a kanapén, amennyiben a filmnézős este kissé túlfűtötté válik vagy akár a konyhapulton, ha ehhez támadna kedvünk vacsora közben. Ha akció után szükségünk lesz egy kis felfrissülésre, az intim lótusz póz akár a kádban, fürdés közben is bevethető.

Néha nem könnyű megtalálni a megfelelő szavakat, amikor a szexpozíciókról beszélünk. Ha nem tudjuk, hogy kezdjünk hozzá, próbáljuk ki ezeket az ötleteket, hogy inspirációt merítsünk belőlük. Végül ne feledjük a legfontosabbat: maradjunk nyitottak kísérletezés közben és mindig kommunikáljunk egymással.

 

[1] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/durex-play-dream-massager

[2] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/durex-play-little-devil-cock-ring