Arra az esetre, ha távkapcsolatban élnénk partnerünkkel, megmutatjuk az öt legjobb tippet, amivel áthidalhatjuk a köztünk lévő távolságot és közelebb érezhetjük magunkat a másikhoz.

Nem fogunk hazudni; távkapcsolatban élni kemény, mégis működhet - és talán a távolság olyan intenzitást ad a kapcsolatnak, amit egyszerűen nem kapnánk meg, ha ugyanazon a helyen élnénk. Kapcsolatunk egyenesen profitálhat a távolságból, főleg, ha leleményes ötletekkel állunk elő, hogy hogyan kommunikálhatnánk pertnerünkkel, illetve hogyan kényeztethetnénk őt, amíg távol vagyunk egymástól, ami által pedig olyan érzéseket élhetünk át (és még szexelünk is!), mely még intenzívebb lehet, mintha együtt lennénk. Tény, hogy a Journal of Communication című újságban közzétett kutatás azt támasztja alá, hogy távkapcsolatokban élő emberek nagyobb valószínűséggel osztanak meg egymással értelmes gondolatokat, valamint mély érzéseket, mint azok, akik egymáshoz közel élnek.

Leküzdeni a távolságot

Nehéz megbirkózni a kedvesünk hiányával, de ne kívánjuk annyira a napot, amikor újra látni fogjuk egymást, mert a külön töltött idő is nekünk dolgozik. Nem kell folyamatosan kapcsolatban lennünk, de beszélgessünk egymással, és szakítsunk időt a másikra. Tervezzük meg előre a telefonos randik időpontját, és próbáljunk szexisen beszélni, hogy lenyűgözzük partnerünket, és égve tartsuk a tüzet. Ha a szexis hangvétel erőltetettnek tűnik számunkra, először hangosan olvassunk fel erotikus regényeket egymásnak. De akár "virtuális" randit is szervezhetünk, ahol ugyanazt a filmet nézzük, és egyben kommentálhatjuk, amit látunk, vagy egy közös étkezésen vehetünk részt a Skype segítségével.

A levelek sokkal személyesebbek, mint az email, ezért próbáljunk kézzel írt leveleket küldeni egymásnak, amiben azt részletezzük, hogy mit csinálnánk partnerünkkel, ha újra együtt leszünk. Új csomagot kapni mindig izgalmas, és ne feledjünk néhány sort írni a postán feladott szexi fehérnemű, új szexuális játékszer vagy kényeztető zselé mellé, amiket a legközelebbi viszontlátás alkalmával szeretnénk kipróbálni. Még bemutatót is tarthatunk a Skype segítségével, hogy felcsigázzuk partnerünket. Hozzuk ki a legtöbbet minden kommunikációs lehetőségből, és tanuljuk meg, hogyan flörtölhetünk SMS-ben, emailben és az azonnali üzenetküldések során. Bár nem a legideálisabb a külön töltött idő, mégis szórakoztató, és egyben nagyon, nagyon szexi lehet.

Újra együtt

Ez az, amire annyira vártunk, viszont ha az együtt töltött idő jól telt, az a távollétet is megkönnyíti. Felváltva látogassuk meg egymást, így egyikőnk sem érzi azt, hogy több erőfeszítést kell tennie, mint partnerének. Lehet, hogy kétségbeesetten vágyunk rá, hogy ágyba bújjunk partnerünkkel, mivel jobban sürget az idő, ha távolsági kapcsolatban élünk, de próbáljunk meg más időtöltést is találni, például találkozzunk a barátainkkal, menjünk vásárolni vagy étterembe, mivel ez stabilabbá teszi a kapcsolatot.

Már az utazás során hangolódjunk rá az együtt töltött időre - járassuk csúcsra az izgalmat és küldjünk sms-eket egymásnak, ami egyfajta előjátékként működhet. A csúnya beszédet is gyakorolhatjuk miközben együtt vagyunk, ezáltal magabiztosabbakká válunk és könnyebbnek találjuk a folytatást, míg távol vagyunk egymástól. Amikor eljön a búcsú ideje, rejtsünk el egy szexi üzenetet a csomagok között (vagy a lakásban, ha mi megyünk haza), ezáltal partnerünk úgy érezheti, hogy még mindig vele vegyunk.

Ne vegyünk tudomást a kapcsolat ellenzőiről

Sok ember készen áll arra, hogy azonnal közölje velünk, hogy a távolsági kapcsolat sosem működik, de ez persze nem igaz - és még erősebbé is teheti a kapcsolatot. A távollét kezdeti nehézségei azt eredményezhetik, hogy még jobban értékeljük egymást, és szórakoztató dolgokat találhatunk ki arra az esetre, hogy addig is együtt legyünk, amíg távol vagyunk.

 

http://www.huffingtonpost.com/2013/07/18/long-distance-relationship-benefits_n_3616839.html