Mindannyian szeretjük a szuperhősöket. Valakit, aki megmenti a napunkat. Superman és Wonder Woman mindig biztosítják a „happy end”-et. De mi a helyzet velünk? Mi is képesek vagyunk biztosítani, hogy akciódús hálószobai fantáziálásunk „happy end”-el végződjön? Szerencsére itt van a Durex, hogy igent mondhassunk rá. A Durex legendás szexjátékainak egyikével felfegyverkezve ki tudja, milyen szuperképességet fogunk kifejleszteni. Olvassuk el a Durex útmutatóját a Szuperősök szexjátékai-ról, és az örökségükről, ami meg van írva a csillagokban.

Durex pleasure ring

A gyűrű évszázadokon át a párok erejének és kitartásának jelképe volt, és ez a gyűrű sem különbözik ettől. De ez a gyűrű meglehetősen nagy örömfaktorral rendelkezik. A Durex Intense vibrációs gyűrű célja, hogy maximalizálja az intenzitást, és a szexuális együttlétet észbontó szintre emelje. Úgy tervezték, hogy a férfinak hosszabb erekciója legyen és mindkét fél remegve élje át a gyönyört. Egyszerűen helyezzük a gyűrűt a pénisz tövéhez, hogy kényelmes viseletet biztosítson. A gyűrű szuper nyúlékony anyagból készült és rendkívül diszkrét, továbbá használható óvszerrel vagy óvszer nélkül is. Ha kétkednénk az óvszerválasztásunk miatt, válasszuk a bordázott és pontozott, illetve Performa ™ síkosítóval ellátott Durex Performax Intense (Mutual Climax)-ot, mely felgyorsítja a nőt, míg lelassítja a férfit. 

A szerelmesek 70%-a állítja, hogy fontos vagy nagyon fontos számára a szex intezitása, így egyértelmű, hogy sok embernél a lista elején áll, amennyiben nagyszerű szexet akar. Másféle módon is adhatunk intenztitást az együttléthez, mégpedig, ha rendszeresen szüneteltetjük a mozgást egy szívverés erejéig, mielőtt tovább folytatnánk a dolgot. Ez nemcsak várakozást szül, de azt is lehetővé teszi, hogy több vér áramoljon a szervekbe, így sokkal intenzívebb orgazmust tesz lehetővé. A Pleasure Ring-el felszerelkezve olyan maratonban lehet részünk, mely mindkét felet maximális elégedettséggel töltheti el.

Durex intense pure fantasy

Mindenki szereti a jó szuperhős sztorikat, különösen a fordulatokban bővelkedő történeteket. Ha úgy érezzük, adnánk egy szexi csavart a hálószobai történethez, miért nem vetjük be a Durex Intense Pure Fantasy-t, mint szexuális játékszert? A halk, de erős rezgéseket twist-dial funkció vezérli, mely lehetővé teszi, hogy felgyorsítsuk vagy lelassítsuk a készüléket. Hölgyeim, ha egy szólóeste után vágyakozunk, akkor ez a varázspálca tökéletes a mellbimbók és a csikló vagy a szeméremajkak stimulációjához. Ki mondta, hogy az akciókat csak a fiúknak találták ki?

Míg a Durex Intense Pure Fantasy-t a női testet szem előtt tartva tervezték, számos kreatív módon kényeztethetjük egymást, például egy intim masszázzsal. Ha különleges fegyverünkkel játszadoznánk, a Durex Intense Pure Fantasy hegyes csúcsa tökéletes a hát, illetve az alsóbb testtájak stimulációjához. 

Ahhoz, hogy valóban az űrben érezzük magunkat, próbáljuk ki a vibrátort Durex Play Pleasure zselékkel és síkosító anyagokkal kombinálva. A szuperhősi szexuális kalandok csak ránk várnak!

Durex intense little devil vibrációs gyűrű

Íme, egy újabb kiegészítő, amely nélkül egyetlen szexuális szuperhős sem hagyhatná el a házat. Mint a legtöbb szuperhős, a Durex Intense Little Devil vibrációs gyűrű is sokkal több kvalitással rendelkezik, mint azt elsőre sejtenénk. A pénisz tövére tervezték, így közösülés közben hozzáér a csiklóhoz, és pulzáló vibrációs hullámokat küld a női testbe, ami bármely hölgyet Oscar-díjas nyögésekre késztethet. A gyűrű extra stimulációt biztosíthat az előjáték során a női mellbimbókat vagy a pénisz hegyét simogatva.

Minden szuperhősnek megvan a saját választása van és annak megfelelően van felszerelkezve Durex játékszerekkel; így hegyeket képes megmozgatni szexuális szupererejével. Ezzel a tudással már mi is jó úton vagyunk, hogy saját hálószobánk legendájává váljunk! És micsoda utazás lesz eljutni odáig!

[1] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/pleasure-ring-1

[2] Durex Pleasure Ring Top 10 Tips Guide

[3] Durex Pleasure Ring survey, 2,000 UK adults aged 18-55, December 2015

[4] Durex Pleasure Ring Top 10 Tips Guide

[5] http://www.durex.hu/term%C3%A9kek/j%C3%A1t%C3%A9kszerek/kis-jatekok/durex-intense-pure-fantasy/

[6] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/durex-real-pleasure-vibrator

[7] https://www.durex.co.uk/en-gb/c/lubricants--and--pleasure-gels

[8] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/durex-real-pleasure-vibrator

[9] http://www.durex.hu/term%C3%A9kek/j%C3%A1t%C3%A9kszerek/kis-jatekok/durex-intense-pure-fantasy/