SZEXMÍTOSZOK LELEPLEZVE

A legtöbb ember túl szégyenlős ahhoz, hogy őszintén beszélgessen a szexről. Lelepleztük a leggyakoribb téveszméket, hogy elmondjuk neked az igazat (és nem, a barátodnak biztosan nincs 35 centis szerszáma.)

Nem vagyok normális

Szőrös mellbimbók, lógó mellek, aszimmetrikus golyók mindenkiben van bizonytalanság. És akkor még jön az, hogy mit és kit találsz szexinek… Valószínűleg épp ugyanazon aggódsz, mint a legtöbb ember – akik szintén túl szégyenlősek ahhoz, hogy megbeszéljék valakivel – és biztosan vannak fura szokásaid is. Ez teljesen normális.

Nem eshetsz teherbe, ha állva szeretkezel/menstruáció alatt/amikor életedben először szexelsz

Minden alkalommal, amikor szeretkezel, kockáztatod a teherbeesést, ezért mindig figyelj oda a biztonságos szexre, hacsak nem akarsz egy babát. A spermiumok napokig élnek a nő testében, és csak egyetlen egy kell ahhoz, hogy valaki teherbe essen. Az óvszer és a pesszárium kiváló eszközök a biztonságos szexhez, és védenek a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben is. Még jobb, ha ezeket más védekezési módszerrel kombinálod, így extra biztonságos leszel és nem kapsz el semmilyen szexuális úton terjedő fertőzést. Ha küzdesz az óvszerekkel, próbálj ki egy másik méretet.

Ha szeretsz valakit, muszáj szeretkezned vele

Szeretkezésre késztetni valakit úgy, hogy még nincs rá felkészülve, nem szeretetteljes dolog, és a szex nem ’bizonyítja’ a szerelmet. Mindenki a maga tempójában készül fel rá (van, aki sosem érzi magát igazán késznek), ezért figyelj oda saját érzéseidre.

Az orális szex biztonságos

Bár nem eshetsz teherbe az orális szextől, a szexuális úton terjedő betegségek, például a gonorrhea, herpesz és chlamydia veszélye itt is fennáll, és egyre gyakoribb, hogy ezek orális úton terjednek. A biztonságos orális szex kedvéért használj ízesített óvszert a péniszen és nyalófóliát a nő esetében: mindkettőt egyszerűen beszerezheted. Ha herpeszed van, kerüld a szájjal történő kényeztetést, mert könnyedén tovább tudod adni a fertőzést.

A férfiak belehalnak a kék herébe, ha nem szexelnek

A szex hiánya nem árt sem a férfiaknak, sem a nőknek. Lehet, hogy frusztrált vagy, ideges, vagy kanos, de még ha valósnak is tűnik a fájdalom, nem tesz kárt benned. Az önkielégítés segít csökkenteni a feszültséget, ezért hagyd, hogy az ujjaid vándorútra induljanak…

"BÁR NEM ESHETSZ TEHERBE AZ ORÁLIS SZEXTŐL, A SZEXUÁLIS ÚTON TERJEDŐ BETEGSÉGEK VESZÉLYE ITT IS FENNÁLL"