Ha eddig úgy gondoltuk, hogy a síkosítók és kényeztető masszázs zselék csak azok számára valók, akik nehezen jönnek izgalomba, akkor a szexuális érzelmek egy igen széles spektrumából maradtunk ki. A zselék nemcsak kiválóan benedvesítik a nemi szerveket, hogy készen álljunk a nagy eseményre, hanem a szex is intenzívebb, robbanásszerű élmény lehet a használatukkal.

Egyre és egyre több pár használ síkosítót és kényeztető masszázs zselét, egyszerűen azért, mert nagy mértékben növelik a szex élvezetét. Egy 2000 nővel végzett indianai egyetemi tanulmány1 szerint a szexuális aktivitás során használt síkosítók, akár mszturbálunk, akár egy partnerrel vagyunk, élvezetesebb és kielégítőbb szexhez vezethetnek. És nemcsak a nők húzhatnak hasznot belőle - férfiak, nők, egyedül vagy párban, mindenki számára létezik olyan termék, amely a szexet még  izgatóbbá teszi.

Miből készülnek a síkosítók és kényeztető masszázs zselék?

A síkosítók és masszázs zselék vízből, olajból vagy szilikonból készülhetnek. Mivel az olajalapú termékek az óvszer latex anyagának károsodását okozhatják, jobb, ha a szilikon vagy vízalapú termékekhez ragaszkodunk. A szilikon alapú síkosítók - mint a Durex Real Feel - igen népszerűek, mert nem száradnak ki gyorsan és tovább tartanak, mint vízalapú alternatíváik. A vízalapú síkosítók, mint a Durex Play Feel könnyen lemoshatók, nem ragadósak és használatuk kompatibilis a Durex óvszerekkel.

Hogyan segítenek

A mondás, miszerint "a nedvesebb jobb" különösen igaz, ha szexről beszélünk. A síkosítók és kényeztető masszázs zselék segítenek minimalizálni a fájdalomérzet, a kidörzsölődés és a kényelmetlenség esélyét, de az új generációs zselék ennél még több előnyt kínálnak. A melegérzettől kezdve a bizsergésig vagy az orgazmus-fokozó zseléig (igen, valóban) bőven találunk erre példát.

Először próbáljuk ki őket ki önmagunkon (a kutatás nevében, természetesen), majd kedvencünket javasoljuk partnerünknek, mint izgalmas, hancúrozáshoz való kiegészítőt. Ha tartunk partnerünk véleményétől, magyarázzuk el neki, hogy nem azért használnánk, mert bármi baj van, hanem egyszerűen csak azért, mert ki szeretnénk próbálni valami újat, ami még jobbá teheti a szexet mindkét fél számára. Még abban az esetben is, ha korábban már használtunk volna síkosítót, egy extra hatással bíró zselé fokozhatja az izgalmat és teljesen új világot nyithat meg előttünk.

Az intim masszázs zseléket, például a Durex Play Sensual Massage 2 az 1-ben terméket bárhol használhatjuk a testen. Vagyis nincs több kínos szünet a termékek cserélgetése közben és nem kell pánikba esnünk, ha a masszázsolaj érintkezésbe kerülne az óvszerrel, mert biztonságos a két termék együttes használata.

Milyen érzést biztosít a síkosító és a kényeztető masszázs zselé?

Nos, ez attól függ, hogy melyik terméket próbáljuk ki, de a legtöbb termék mesésen csúszós érzést biztosít. Több különböző ízesítésű síkosító és kényeztető masszázs zselé létezik, melyeket normál síkosítóként is lehet használni vagy akár felfoghatjuk őket egy finom jutalomként, miközben a különböző testrészeket végignyalogatjuk. A felmelegedő masszázs zselék, mint a Durex Play Warming gyengéd melegérzetet nyújtanak, ezáltal stimulálják azokat a területeket, ahol alkalmazzuk  a terméket. Míg a Durex Play Tingling új érzéseket ébreszt fel bennünk melegedő, hűtő vagy bizsergető hatásával, az intim területekhez gyengéd marad. Igen, jól olvastuk, egy kis üveg hatalom, mely még intenzívebb orgazmust ígér.

Amennyiben egy izgalmas keveréket hoznánk létre, próbáljuk ki az olyan kombinált szettet, mint a Durex Lovers Connect, melyet kifejezetten a párok igényeit szem előtt tartva fejlesztettek ki - az egyik felmelegszik, a másik bizserget és amikor a kettő összetalálkozik, olyan érzést hoz létre, amit többé sosem feledünk!