A síkosítók és kényeztető zselék számos módon jobbá tehetik a szexet. Használatukkal csökken a súrlódás, azaz mindent egy kicsivel csúszósabbá, ugyanakkor sokkal szórakoztatóbbá tesznek. A szexuális gerjedelem és azon érzések együttese, amit néhány kényeztető zselé nyújt (fűtő, hűtő vagy bizsergető) valóban fellendítik az izgalmat a játék idejére. Vess tehát egy pillantást a síkosítókról és kényeztető zselékről szóló útmutatónkra.

Áttekintés

A síkosítás fontos része a szexuális együttlétnek. Nemcsak fokozza az élvezetet, hanem megvédi az érzékeny testrészeket is. Jóllehet a vagina szexuális izgalom esetén saját síkosító anyagot állít elő, néha további síkosításra lehet szükség (a kényeztető zselék anális szexhez is használhatók). A szex sokkal több, mint egyszerű behatolás! A kényeztető zselék nemcsak megkönnyítik az együttlétet, hanem az érzések teljesen új dimenzióit nyitják meg előttünk, ami teljesen megváltoztathatja azt, ahogyan a szexről vélekedünk.

Fedezzétek fel egymás testét új megközelítésben, érintsétek meg egymást síkosítóval megkent ujjakkal. A síkosítós érintés új és intenzív érzéseket hoz létre, teljesen megváltoztatva és új szintre emelve azt, amit korábban a szexről gondoltunk.

A termékskála

Ha kényeztető zselét vásárolnánk, meglepődve tapasztalhatjuk, milyen széles választékban állnak rendelkezésünkre. A különböző fajták miatt úgy érezhetjük, hogy nagyon nehéz a választás.

A síkosítónak 3 típusa létezik, vannak vízbázisú, olajos alapú és szilikon síkosítók. A víz alapú a leggyakoribb, ez a fajta, illetve a szilikon síkosító biztonságosan használható óvszerrel együtt, míg az olaj alapú csúszósabb és nem használható óvszerrel. Válassz más-más típusú, például meleg, hideg vagy különböző ízesítésű zselét, hogy személyre szabhasd az élményt. Mindegyik megfűszerezi szexuális életed, ezáltal kellemes módon kísérletezheted ki, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb.

Hálószobai előnyök

Elsőre ijesztő gondolat lehet kipróbálni valami újdonságot, például síkosítót vagy kényeztető zselét, de ha lassítasz a tempón az együttlét során, rájöhetsz, hogyan segítenek új és izgalmas módon örömet szerezni egymásnak. Az újonnan jött érzések fokozzák a hangulatot és növelik az intimitást a partnerek között.

Az alábbiakban felsoroljuk a síkosítók és kényeztető zselék néhány nagyszerű jellemzőjét, hogy tisztában lehess az előnyeikkel:

  1. Kényelmesebb: A hosszabb menetek alatt egyikőtök kicsit kényelmetlenül érezheti magát, de a síkosító segít abban, hogy újra tettre készen álljatok. Akkor alkalmazd, ha a dolog kezd kicsit érzékennyé válni és rögtön ott folytathatod, ahol az imént abbahagytad.

  2. Még intenzívebb: A kényeztető zselék intenzív forró vagy hideg érzetet adnak és sokféle módon bevezethetők szexuális életedbe. A szex olyan csodálatos lesz, amilyen még sosem volt azelőtt, és az érzéki örömök új dimenzióját fedezheted fel az együttlét során.

  3. Csökkenti a súrlódást: A súrlódás csökkenésével a szex teljesen megváltozhat. Mindketten különböző sebességgel mozoghattok, így a lassú, erős nyomástól a gyorsabb és még féktelenebb szexig juthattok el.

  4. Új ízeket visz az együttlétbe: Nem mindenki szereti az orális szexet, de az ízesített zselék segíthetnek áthidalni a problémát.

  5. Relaxáló hatással van rátok: A zselék jó kiegészítők lehetnek egy hosszú, kényeztető masszázshoz. Szakítsatok időt arra, hogy érzéki masszázsban részesítsétek egymást, melynek segítségével újra közelebb kerülhettek egymáshoz vagy megalapozhatjátok a hangulatot valami máshoz.