NE HAGYJUK, HOGY A TECHNOLÓGIA A SZEXUÁLIS ÉLETÜNK ROVÁSÁRA MENJEN

Kapcsoljuk ki a kütyüket, hogy beinduljunk

Napjainkban a modern élet és az ezzel járó technológia elvonhatja figyelmünket a jobb szexuális életre való törekvésről, mivel reggeltől estig rengeteg közösségi média és e-mail értesítőt kapunk. Nem csoda hát, hogy annyi pár vált tech-mentes randikra és nyaralásra, hogy egy kicsit közelebb kerülhessenek egymáshoz zavaró értesítések és pittyegések nélkül.

Modern technológia

Való igaz, hogy egyre több időt töltünk a képernyő előtt, de pontosan milyen hatással van ez a kapcsolatainkra? Manapság a hosszú munkaidő igencsak a magánéletünk kárára megy, mivel a technológia megkönnyíti a távoli munkavégzést. A közösségi csatornákhoz való azonnali és állandó hozzáférés miatt úgy tűnhet, hogy a párok a telefon nyomkodását választják egymás helyett. Egy 2000 felnőttel végzett felmérésből kiderült, hogy az emberek mintegy 40%-a kevésbé hajlandó szexet kezdeményezni, ha partnere a telefonját nyomkodja az ágyban, és néhányan azt is elismerték, hogy szex közben is használják a telefonjukat![1]

Egy romantikus nyaralás jó módja lehet annak, hogy újra felidézzük az egymás iránt érzett szenvedélyt. De a technológia még otthonunktól távol is hatással van kapcsolatunkra. A megkérdezettek közel 65%-a azt állítja, hogy napi háromszor posztol a közösségi csatornákon, miközben partnerével nyaral, és csaknem 55%-a elismeri, hogy a különleges nyaralási pillanatokat a közösségi csatornákon osztja meg a partnere helyett.

A kihívás: ne zavarj!

Gondoltunk már arra, hogy hanyagoljuk kicsit a modern technológiát, azért, hogy inkább egymásra összpontosíthassunk? Elsőre ijesztő perspektívának tűnhet, de elképzelhető, hogy pontosan erre van szükségünk. Talán túl nagy lépés tartósan megszabadulni a küytüktől, de ha csak rövid időre vagy olyan különleges alkalmakra feladjuk a képernyőt, mint a nyaralás, máris csodákat művelhetünk a hálószobában.

A Durex®-et annyira felizgatta ezt a kilátás, hogy elvégzett egy szociális kísérletet. Annak megismeréséhez, hogy ezek a statisztikák igazak-e, a Durex® valódi párokat hívott meg életük nyaralására. De akadt egy kis probléma.

MÁR AZ AJTÓBAN....

Amennyiben ijesztőnek hangzik, hogy elhagyjuk az okostelefont az egész nyaralás idejére, miért nem kezdünk kicsiben? Gondoljunk az első öt percre, amikor belépünk az ajtón, miután hazaértünk a munkából. Mielőtt közvetlenül tévés üzemmódba váltanánk, mi lenne, ha egy gyors, ötperces öleléssel indítanánk a kanapén, "csak semmi képernyő felkiáltással". Ezzel máris megalapozhatjuk egy intim este hangulatát.

Vacsora csak két főre

Naponta hányszor nézegetjük, hogy mások mit ebédelnek? Bár remek hír, hogy az internet mindannyiunkból amatőr szakácsot faragott, semmi sem állhat távolabb egy romantikus gesztustól, mintha órákat töltünk egy kétszemélyes fogás elkészítésével, majd azonnal megmutatjuk a világnak. A következő randin tegyük félre a telefont és fókuszáljunk a velünk szemben lévő személyre. Miután annyi energiát fektettünk a vacsorába, miért ne élveznénk az összes pozitív reakciót és visszajelzést?

A megfelelő világítás

Elrontja az előjáték hangulatát a világító képernyő? Az egyik legjobb módja annak, hogy az éjszakát még izgalmasabbá tegyük, ha félhomályt varázsolunk a szobában, és intim masszázsban részesítjük partnerünket. (Ez sokkal romantikusabb, mint 20 perc online játék!) Teremtsük meg a tökéletes légkört és tegyük el a telefonokat, gyújtsunk meg néhány gyertyát és némi lágy zenével alapozzuk meg a hangulatot.[2] A testmasszázsról az orális szexre való zökkenőmentes áttérés érdekében próbáljuk ki a Durex® masszázsolajak vagy síkosítók egyikét, amitől garantáltan gyorsabban dobog a szívünk és tökéletesen megalapozunk egy szenvedélyes éjszakát.

A természet lágy ölén

Mi lehet jobb módja a tévétől, számítógépektől és mobiltelefonoktól való elszakadásnak, mint a szabadban töltött idő? A hosszú, romantikus erdei sétáktól kezdve a napsütötte tengerpartokon való úszásig bezárólag amikor csak ketten vagytok, tiétek a világ! A világon több száz eldugott zúg létezik, amely tökéletes az olyan párok számára, akik szeretnének kicsit kiszakadni a városi élet és a munka nyomása alól. Lehet, úgy érezzük, hogy energiakészletünk végén járunk, de egy jó együttlét garantáltan újra a fellegekbe repít!

Ha minket is megijesztett az ötlet, hogy tech-mentesek legyünk, nem vagyunk egyedül. A technológia a modern élet része, de igen kellemetlen lehet, ha szexuális életünkbe is beleszól. Próbáljuk meg mellőzni a technológiát minden héten legalább egy estére, és azonnal megtapasztalhatjuk, hogyan éleszti újra a tüzet a hálószobában.

[1] “Do Not Disturb” survey, 2,000 UK respondents, March 2016, OnePoll

[2] https://www.durex.co.uk/en-gb/explore-sex/article/8-fun-ways-to-spice-up-your-relationship