Durex Intense vibrációs gyűrű. A gyűrű, mely örömet okoz. De pontosan hogyan működik, és hogyan jutatthat el minket a szexuális öröm feltérképezetlen területeire? Miben különbözik a Durex Intense vibrációs gyűrű más szexjátékoktól? A Durex megválaszolja ezeket az égető kérdéseket és megmutatja, hogyan lehetünk a Durex Intense vibrációs gyűrűvel az éjszaka hősei.

Jó szex vagy nagyszerű szex?

A Durex 2015. decemberi felmérése szerint csupán a válaszolók egyharmada (32%) mondta jónak a szexuális életét. Még kevesebben, csak 15% állította azt, hogy nagyszerű szexuális életet él. Az eredményeket megnézve egyértelmű, hogy sok pár jobb szexre vágyik.

A hálószobai dolgok megfűszerezése számos formában megtörténhet. A Durex Intense vibrációs gyűrűt úgy tervezték, hogy mindkét félnek hosszan tartó és intenzívebb élményt biztosítson; vagyis pontosan erre lehet szükségünk, hogy szexuális életünket észbontó magasságokba emelje.

Hogyan működik a durex intense vibrációs gyűrű?

Nagyon egyszerűen, de nagyon hatásosan. A merev pénisz tövére helyezve a Durex Intense vibrációs gyűrű erősebb erekciót biztosít. Maximalizálja az erekció hosszát, ezzel fokozza mindkét fél élvezetét. Így nemsokára mi lehetünk a hálószoba urai, és olyan éjszakában lesz részünk, amire még sokáig emlékezni fogunk!

Miben különbözik a durex intense vibrációs gyűrű más péniszgyűrűktől?

A Durex Intense vibrációs gyűrű rendkívül nyúlékony, lágy gumiból készült, és könnyedén felhúzható a pénisz tövéhez. Ellentétben néhány egyéb péniszgyűrűvel, más néven a Pleasure Ring-be nem kell elemeket tenni és akár hat alkalommal is használható. Továbbá nagyon diszkrét; tökéletes mérete miatt könnyedén a partnerünk tenyerébe csúsztatható, ha felforrósodna a hangulat.

Használható durex óvszerekkel?

Igen. A Durex Intense vibrációs gyűrű használható a Natural Rubber Latex Durex óvszerrel, Durex Play Pleasure zselékkel és Massage 2 in 1 vagy önmagában is.

Párosítsuk a Durex Invisible óvszerrel, mely extra vékony, hogy maximalizálja az érzékenységet.

Használható a durex intense vibrációs gyűrű egyéb durex szexjátékokkal?

Egy dolog biztos a Pleasure Ring-el kapcsolatban - szabadon hagyja a kezeket! Ez azt is jelenti, hogy rengeteg más módon elfoglalhatjuk kezeinket, beleértve egy vagy kettő vibrátor használatát. Az extra stimuláció eléréséhez próbáljuk ki az egyik szexuális segédeszközt. A Durex Intense Delight Bullet mini vibrátor tökéletes eszköz partnerünk lassú megmasszírozásához, illetve kényeztetéséhez. Ha mindketten egyre közelebb értünk a csúcsponthoz, fokozzuk a sebességet a pulzáló csikló stimulációval. Helyesen időzítve a két eszköz együttes használata olyan érzéki gyönyöröket kínál mindkét fél számára, mely semmi máshoz nem fogható.

Próbáljuk ki a Durex Intense vibrációs gyűrűt az észbontó, emlékezetes szexért. Mint minden Durex szexjáték, a Pleasure Ring is biztonságosan használható Durex óvszerekkel és vízbázisú síkosítókkal, így teljes nyugalomban élvezhetjük a biztonságos szexet.

 

 

[1] Durex Pleasure Ring survey, 2,000 UK adults aged 18-55, December 2015

[2] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/pleasure-ring-1

[3] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/pleasure-ring-1

[4] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/pleasure-ring-1

[5] https://www.durex.co.uk/en-gb/condoms/p/durex-invisible-extra-thin-condoms-12-pack

[6] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/pleasure-ring-1