Amikor a legjobb szexpozíciók kerülnek szóba, nem feltétlenül a legakrobatikusabb pózok lesznek a nyerők. Sőt, néha a régi klasszikusok a legjobbak, különösen, ha van egy-két trükk a tarsolyunkban, hogyan tegyük őket még élvezetesebbé. Misszionárius-, lovagló-, kutya- és kanálpóz: talán azt gondoljuk, unalmasak ezek a pózok, de a Durex bebizonyítja ennek az ellenkezőjét.

A cikkben bemutatjuk a klasszikus szexpozíciók előnyeit: hogyan tehetik még intimimebbé és szenvedélyesebbé a kapcsolatot a helyesen megválasztott óvszerek, szexjátékok, valamint síkosítók, anélkül, hogy új pozíciókat kellene elsajátítanunk.

Misszionárius póz

A misszionárius az egyik leggyakoribb szexpóz és gyakran kapja meg az unalmas címkét, mivel annyira elterjedt - talán ez volt az első pozíció, amit valaha kipróbáltunk. Sok pár számára a misszionárius, az alapértelmezett póz, de emiatt gyakran gépiessé válhat, és hiányozhat belőle a meghittség és a szenvedély.

Ugyanakkor a misszionárius póz mély behatolást, valamint szemkontaktust ígér, és egy kis módosítással örömteli pozícióvá változtatható. A párnák például nagyszerű kellékek bármely póz módosításához. Csak tegyünk egy párnát a nő feneke alá, ezáltal kissé megemelkedik a csípője, ami mélyebb behatolást tesz lehetővé. Ezzel a módosítással a kipróbált és letesztelt misszionárius póz új életre kelhet, méghozzá olyan módon, amit sosem képzeltünk volna.

Kutyapóz

A kutyapóz tökéletes egy spontán reggeli együttléthez vagy zuhany alatti szenvedélyes szexhez. A Women’s Health magazin megkérdezett néhány Men's Health olvasót, és megállapította, hogy a kutyapóz volt a legtöbb válaszadó kedvenc szexpóza, mivel mély behatolást tesz lehetővé. Ez a játékos klasszikus azonban kicsit fárasztó lehet, ha nem váltogatjuk másik pózzal. Amennyiben intenzitásra törekszünk, próbáljuk ki a Durex Pleasure Me óvszert, melynek bordázott és pontozott textúrája extra stimulációt biztosít.

Lovagló póz

Ez a pozíció lehetővé teszi, hogy a nő legyen felül és teljesen átvegye az irányítást, időzítve a behatolást és a behatolás mélységét. De mint minden klasszikus szexpóz, ez is kissé rutinszerűvé válhat. Miért nem izzítjuk fel a kedélyeket némi extra vibrációval? A férfi keze általában szabad a lovaglópózban, hogy megtartsa és simogassa társát. Használjuk az Intense Delight Bullet mini vibrátor eszközt, a Durex kicsi és diszkrét szexuális masszírozóját. Ez a játék kiválóan alkalmas a csikló, illetve az egész test stimulációjára, így új lehetőségeket fedezhetünk fel az izgalmas előjáték során.

Kanálpóz

Ahogy a híres szexuálterapeuta, Scarlett Robinson állítja a YouQueen-nek készült írásában, a kanálpóz a legjobb póz a lusta reggeli szexhez, mert jó esély van rá, hogy mindkét fél azonnal felébred a pózban.  Emiatt sok pár hozzáadja a szexpozíciók listájához, és valószínűleg nem gondolnak bele többet. Azonban egy kis módosítással hosszú utat tehetünk meg az élvezetek útján. A kanálpóz nem a mély behatolásról ismert, de a térd behajlításával és némi előrehajlással természetes segítséget hozhatunk létre a mélyebb behatoláshoz. Adjunk extra érzetet a pózhoz a Durex Invisible Extra Thin óvszerrel, és valószínűleg azt reméljük majd, hogy a reggel sosem ér véget. Ezek az óvszerek extra vékonyak, ezáltal maximalizálják az érzékenységet, miközben továbbra is tökéletesen megnyugtató biztonságot és védelmet nyújtanak.Ha legközelebb ki akarnánk próbálni valami újat, inkább vessünk be néhány változtatást a jól megszokott, klasszikus pózokban és egy teljesen új érzés tárul majd elénk.

[1] http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/the-uks-favourite-sex-positions-revealed-in-new-survey-10038133.html

[2] http://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/mens-favorite-positions

[3] https://www.durex.co.uk/en-gb/condoms/p/durex-pleasure-me-condoms-14-pack

[4] https://www.durex.co.uk/en-gb/explore-sex/article/8-sex-positions-to-maximise-her-pleasure

[5] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/intense-delight-bullet

[6] http://youqueen.com/love/in-bed/7-morning-sex-positions-to-try-before-breakfast

[7] https://www.durex.co.uk/en-gb/condoms/p/durex-invisible-extra-thin-condoms-12-pack