SÍKOSÍTÓ HASZNÁLATA

Sokan azt gondolják, hogy síkosítóra csak akkor van szükség, ha túl száraz vagy odalent. Az igazság az, hogy majdnem minden szeretkezést jobbá tud tenni, férfiaknak és nőknek egyaránt.

  1. A síkosítóknak három fő típusa van: a vizes alapú, az olajos alapú és a szilikonos. A vizes alapú a leggyakoribb, ez bármire jó. Ebből időről időre újabb adagot kell használni (vagy vízsprével újra aktiválhatod és így hosszabb ideig tart). Az olajos alapú síkosító óvszerrel nem használható, de nagyon jól csúszik. A szilikonos egyesíti magában a két előző előnyeit, nagyon jól csúszik és óvszerrel is használható.
  2. A síkosító nagyon jól jön önkielégítéskor, akár pasi vagy, akár nő. A csúszós érzés extra örömöket okoz.
  3. A különféle síkosítók más-más embereknek jönnek be, ezért próbálj ki többfélét, hogy lásd, neked melyik a legjobb.
  4. A masszázsolajok elszakíthatják az óvszereket, ezért a biztonság kedvéért inkább síkosítót használjatok, vagy próbáljátok ki a Durex Play Massage 2-in-1 terméket, ami masszázshoz és intimebb nedvesítéshez is használható.
  5. Kezeiddel szeretnéd kényeztetni barátodat vagy barátnődet? Egy nyomásnyi síkosító megkönnyíti a dolgodat és párodnak is örömöt okoz.
  6. Szereted egyszerre a szádat és a kezedet is használni? Válassz ízesített síkosítót, ettől a dolgok olyan édesek lesznek, mint az eper. A szexmaratonoknak is jót tesz a plusz nedvesítés. Tekintsd úgy, mint egy boxkiállást: ha feltankolsz síkosítóból útközben, motorod jobban fogja bírni.
  7. Kidörzsölt a szex másnap reggelre, de még mindig szeretnétek folytatni? A síkosító segít csökkenteni az égető érzést.

  8. Ha még több élvezetre vágysz, próbáld ki a Feel termékeket, hogy megtapasztalj egy egészen más élményt.

Szeretnéd kicsit felpezsdíteni a dolgokat? A bőr a testünk legnagyobb erogén zónája; próbáld ki, hogy síkosítót kensz a párod testére, majd hozzábújsz és élvezed a sikamlós érzést.

"EGY NYOMÁSNYI SÍKOSÍTÓ MEGKÖNNYÍTI A DOLGODAT ÉS PÁRODNAK IS ÖRÖMÖT OKOZ."