Még a legfáradtabb kapcsolatot is felrázhatja néhány tüzes éjszaka, amihez az út rövidebb, mint gondolnád: elég egy szexis fehérnemű ahhoz, hogy mindketten egy szempillantás alatt visszatérjetek kapcsolatotok kezdetére, és ugyanolyan szenvedéllyel közeledjetek egymás felé!

Bár a hétköznapokban tökéletesen megteszi a ruha alatt észrevétlenül megbúvó, akár olcsó fehérnemű is, minden nőnek szüksége van néhány különlegesebb, díszes darabra. Tévedés ne essék, nem kell vagyonokat költeni, hogy újra vonzónak és nőiesnek érezd magad: nemcsak a luxus fehérnemű adhatja vissza az önbizalmat. A lényeg ugyanis a kisugárzás!

Amiért és amitől a férfiak megőrülnek, az egy magabiztos nő látványa, aki tudatában van saját szépségének és vonzerejének. Éppen ezért amikor fehérnemű vásárlására kerül sor, olyan szexis fehérneműt válassz, amelyben istennőnek érzed magad! Nem érdemes a férfiak ízlése szerint választani, mert őket nem maga a fehérnemű hozza lázba, hanem a nő, akinek a testét a szexis fehérnemű takarja – vagy épp csak sejteti. Ugyanakkor az is igaz, hogy olcsó fehérnemű esetén gyakoribb, ha a csipkepánt bevág, a merevítő szorít, a harisnya pedig folyton lecsúszik; ha az anyagi keret korlátozott, akkor érdemes még inkább odafigyelni az apró részletekre. Egy-egy ilyen apróság ugyanis elveheti viselője önbizalmát, amit a partnere is garantáltan észrevesz, így pedig értelmetlenné válik a jól előkészített meglepetés.

Hogy ezt elkerüld, érdemes a fehérnemű vásárlásakor azt is figyelembe venni, milyen érzés viselni: a jó fehérnemű puha, kényelmes és szinte észrevétlenül simul a bőrhöz, sehol nem szorít, vág vagy nyom. Kiemeli a test vonalait, és olyan önbizalmat kölcsönöz, amiről viselője korábban talán azt sem tudta, hogy birtokában van.

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, még a legszürkébb párkapcsolatba is képes új energiákat hozni néhány szenvedélyes együttlét. A testi örömök hatására ugyanis olyan boldogsághormonok szabadulnak fel, melyek nemcsak az adott éjszakára szólnak: a kapcsolat mindkét tagját biztosítják afelől, hogy megérdemlik a szeretetet és az odafigyelést. A férfiak számára egy szexis fehérnemű azt mutatja, hogy a nő az együttlétüket egy különleges alkalomnak tekinti, és ő maga is fontos a párjának annyira, hogy meglepetést akarjon szerezni neki. Ez a törődés az, ami új fejezetet nyithat egy megfáradt kapcsolatban, amiben a szex már nem az elsődleges örömforrás.

Az új darab kiválasztásakor – legyen az olcsó fehérnemű vagy épp egy kedvelt márka darabja – érdemes ügyelni a fazonra, ami akkor előnyös, ha kiemeli a vonalakat. A színre, ami lehet bátrabb a szokásosnál: bár a szexről a legtöbb férfinak a perzselő vörös jut eszébe, nem érdemes ezt a színt választani, ha a viselője úgy érzi, sápasztja vagy túl harsány a számára. Ebben az esetben igaz lehet, hogy a kevesebb több. Fontos, hogy az új fehérnemű színe önbizalmat adjon: lehet ezüstösen csillogó, sötétzöld sokat sejtető, halványrózsaszín ártatlanságot sugárzó vagy épp a luxus fehérneműk királynője, egy elegáns aranyszínű darab.

Érdemes még a próbafülkében megbizonyosodni arról, hogy a díszítések tartósak, és a viselésük sem okoz kényelmetlenséget. Nincs kellemetlenebb egy rossz helyen dörzsölő flitternél, egy fura helyen felvarrt gyöngynél vagy egy túl szorosan rögzített derékpántnál. Érdemes törekedni arra is, hogy minél egyszerűbben fel- és levehető legyen a szexis fehérnemű szett minden darabja. Honnan tudhatod, hogy jól választottál? Nos, ha több ideig tartott felvenni, mint amennyi idő alatt lekerül az a luxus fehérnemű, akkor biztosan nem nyúltál mellé..