A szexjátékok extra izgalmat vihetnek a szerelmi életünkbe, de ne aggódjunk, ha semmi sincs kéznél. Az alábbi háztartási eszközöket így is lehet használni....

Szemmaszk

Valahol hátul a szekrényben kallódik a szemmaszk? Halásszuk elő és próbáljuk ki az előjáték során. Helyezzük a maszkot partnerünk szemére, és játsszunk "találd ki, mit fogok csinálni legközelebb". A bekötött szem felerősíti az érzékeket, így partnerünk minden váratlan érintést csodálatosnak érez majd.

Sminkecset

Ennek a kozmetikai eszköznek van egy titkos második élete, mint szexuális játékszer. Ha végighúzzuk partnerünk testén, megcsiklandozzuk képzeletét és új érzéseket ismertetünk meg vele. A nagyobb kefék (mint például az arcpirosító és porecset) a legjobbak erre a célra, próbáljuk meg végighúzni őket a test olyan területein, ahol a bőr a legfinomabb, legérzékenyebb, mint a nyak, csukló és a belső comb területe. Ez nagyszerű módja az incselkedésnek, és hamar felforrósítja a hangulatot.

Hátmasszírozó

Sok embernek van otthon használaton kívüli és elemmel működő hátmasszírozója, melyet szinte sosem használt, de ez a megkérdőjelezhető beszerzés talán még jól jöhet ezután. Adjunk magunknak időt, hogy kiélvezhessük az érzeteket az egész testünkön.

Mosógép

Egy szó: centrifugálás. Ha kedvünk támadna feldobni a hálószobai bolondozást, tegyük át székhelyünket a fürdőszobába. Csapjunk a dolgok közepébe, amíg a mosógép a dolgát végzi, és élvezzük a centrifugálásra való várakozás időszakát. Amikor beindul a program, csak arra koncentráljunk, hogy befogadjuk a hullámokban érkező élvezetet (és még néhány házimunkát is kipipálhatunk a listán).

Sál

A selyem vagy pamutsálak több célra is felhasználható szexuális eszközök lehetnek - például rögtönözhetjük őket a szemek bekötéséhez, lehetnek a bilincs lágyabb alternatívái vagy akár csak  finoman végighúzhatjuk őket a bőrünkön. Próbáljuk megsimogatni vele a legérzékenyebb testrészeket, mielőtt a felső combunk (vagy partnerünk combja) közé helyezzük, majd mozgassuk a csípőnket fel-alá, miközben a feszes szövetet a lábunk közé dörzsöljük.

Zuhany

Tegyük a dolgokat egy kicsit érdekesebbé a zuhanyfej mozgatásával, hogy édesen kellemes, csúszós tapasztalatban legyen részünk. Ha beszappanozzuk egymást és úgy kerülünk közel a másikhoz, hogy már teljesen bőrig áztunk, teljesen más érzésekben lehet részünk, mint a "száraz" szex közben. Teljesen mindegy, hogy egyedül vagy egy partnerrel együtt használjuk a zuhanyfejet a különböző testrészek felfedezésére. Állítsuk be a nyomást és kísérletezzünk a különböző erősségű vízsugarakkal és hagyjuk, hogy nedvesek legyünk.

A Durex jó szórakozást kíván a rögtönzött szexuális játékszerekkel való kísérletezéshez, de ne feledjük, hogy ne semmit se használjunk belsőleg, hacsak nem arra tervezték, és győződjünk meg róla, hogy mindkettőnk számára kényelmes, amit csinálunk. Továbbá jó ötlet, ha megállapodunk egy "jelben vagy szóban" arra az esetre, ha valamelyikünk szeretne egy kis szünetet tartani.