Nem.
Ez ilyen egyszerű.

Vagy legalábbis nem úgy, ahogy gondolnánk....

Nem léteznek mágikus italok, amik bárkit ellenállhatatlanná tesznek az ágyban, bár a hagyományos választások, mint az osztriga, füge, chili és a csokoládé meglepő hálószobai előnyöket rejthetnek, amit érdemes kihasználnunk.

Osztriga

Talán az osztriga az az étel, ami a legtöbb ember eszébe jut, ha afrodiziákumokról beszélünk, köszönhetően az állandó filmes és televíziós szerepléseknek. Eme romantikus hírnevét már több ezer éve megszerezte, jóval azelőtt, hogy tudományosan bizonyítható lett volna a fogyasztásának előnye, és a neki tulajdonított erőt valójában a megjelenése adja, valamint hasonlósága a ... nos, tippeljünk.

Az osztrigának nagyon magas a cink és folsav tartalma, melyek igen fontosak az ondó és a spermatermelés szempontjából. [1] Az osztrigára továbbá, mint luxus élelmiszerre tekintünk (és gyakran pezsgővel párosítjuk), és egy kis dekadencia csak jót tehet a libidónknak.

Füge

A füge egy másik híres afrodiziákum, melyet a történelem folyamán szinte minden kultúrában úgy tiszteltek, mint a hasonló kinézetű testrészt ... az azonos testrészt.

...állítólag.

Valójában azonban ez egy másik olyan eset, amikor a forma véletlenül találkozik a funkcióval, hiszen a füge tele van antioxidánsokkal, flavonoidokkal és káliummal, amelyek mind jótékony hatással vannak a vérkeringésre.

Chili

A chili egész bizonyosan hasonlóságot mutat a férfi testrésszel, bár ugyanez sok más gyümölcsről és zöldségről is elmondható. A chili azonban sokkal inkább kiérdemli ezt a hírnevet, mivel elfogyasztása számos reakciót vált ki a szervezetben: endorfinok szabadulnak fel és megemelkedik a test hőmérséklete, ami szapora szívveréssel és izzadással jár - a szervezet minden olyan funkciója életbe lép, amiket a szexuális izgalom szintén kiválthat.[2] Egy dologra kell azonban odafigyelnünk, ha chilit eszünk, majd túl lelkesen birtokba vennénk partnerünket - a chiliben található kapszaicin rendkívüli módon irritálja az érzékeny területeket!

Ez a fajta hegyesség lehet normális és nem normális is.

Csokoládé

Az összes feltételezett afrodiziákum közül egy vagyis a csokoládé valóban hatásos. Az olvadáspontja éppen csak testhőmérséklet alatti, ezért érezzük azt, hogy szervesen összekapcsolódik a testünkkel. Annál is inkább így érzünk, ha partnerünk testéről nyalogatjuk le. Kémiai szempontból nézve a csokoládé szerotonint, azaz egy kémiai anyagot tartalmaz, melyet az eufória érzésével kapcsolnak össze. [3] Azt mondják, hogy Montezuma, az utolsó azték uralkodó naponta ötven csésze csokoládét ivott az italnak tulajdonított szexuális tulajdonságok miatt - számunkra viszont a jobb, ha egy vagy két szelettel indítunk, és innen dolgozzuk magunkat felfelé.

Egy azték szabály, ötven csésze csokoládé.[1] S.S. Young, B. Eskenazi, F.M. Marchetti, et al The association of folate, zinc and antioxidant intake with spermaneuploidy in healthy non-smoking men Hum. Reprod. (2008) 23 (5): 1014-1022

[2] http://www.nytimes.com/2010/02/10/dining/10erotic.html?pagewanted=all&_r=0

[3] http://science.howstuffworks.com/aphrodisiac3.htm

Google keresési eredmények
Füge - http://www.freeimages.com/photo/1442957
Chili - http://www.freeimages.com/photo/1045962
Csokoládé - http://www.freeimages.com/photo/528163