Az intimitás fontos minden kapcsolatban, de időről időre jól jöhet, ha újra felélesztjük a tüzet és új, bensőségesebb módszereket találunk az együttlétre. Ez lehet egy vacsorarandi vagy egy meglepetés hétvége - de lehet akár egy egyszerű ölelés vagy csók is. Az intimitás nem csak a csodálatos szexről szól, hanem közelebb hozza egymáshoz a párokat.

A szex csodálatos módja az erős fizikai és érzelmi kötelékek fenntartásának, de különösen a hosszú távú kapcsolatokban a szex néha rutinszerűvé válhat és eltűnhet belőle a meghittség. Annak érdekében, hogy égve tartsuk a tüzet, íme az öt legjobb, nagyobb intimitást nyújtó szexpozíció, melyek bevetésével közelebb kerülhetünk partnerünkhöz.

Szemtől szembe

Mi ez a póz?

Ennél a póznál a férfi az ágy vagy szék szélén ül, a nő pedig vele szemben. A nő leereszkedik a férfi ölébe és a dereka köré fonja a lábát.

Miért intim?

Mivel egymással szemben ülünk, a póz kiválóan alkalmas hosszú csókolózáshoz, ami igencsak intim tevékenység. Ezen túlmenően, a szemtől szembe póz mély behatolást tesz lehetővé, a nő mégis tudja ellenőrizni a behatolás szögét és mélységét. Mivel a férfi kezei szabadon maradnak, ez remek alkalom egy kis felfedezőútra. Ha szeretnénk kicsit megédesíteni a dolgokat, a Durex Play Sweet Strawberry epres ízű intim síkosító gél a tökéletes eszköz, hiszen ez a cukormentes termék orális és vaginális szexhez egyaránt alkalmas.

Misszionárius

Mi ez a póz?

Misszionárius: a leggyakoribb szexpóz sokunk számára, és néhányunknak talán nem is a legizgalmasabb. Többé nem kell, hogy így legyen! Bár a misszionárius pózt egyszerű elsajátítani, nem ez az egyetlen oka, hogy kiállta az idő próbáját a szexpózok népszerűségének versenyben.

Miért intim?

A misszionárius póz hihetetlenül intim lehet; mivel a férfi a nőn fekszik, és ez folyamatos szemkontaktust, illetve sok simogatást és csókolózást tesz lehetővé. A teljes bőr a bőrön kontaktus miatt nem csoda, hogy még mindig az egyik legnépszerűbb szexpóz.

 

És most hála a Durex Real Feel óvszernek, megtapasztalhatjuk a különleges bőr a bőrön érzést.

Falnak támaszkodva

Mi ez a póz?

Ebben a pózban a férfi egyenesen áll, a nő a férfi teste köré fonja a lábát, míg a férfi a nő hátát és fenekét tartja, miközben a falnak támaszkodnak.

Miért intim?

Ez a póz tökéletes lehet az egymás iránt érzett szenvedély felszabadításához. Elméletileg nincsenek határok és bárhol kivitelezhető (ha a férfinek elég erős a karja!). Mivel jó fizikai kondíciót feltételez, kipróbálhatjuk az egyik pózból a másikba való átmenetként is, és ha nem bírjuk tovább, bármikor folytathatjuk az ágyban. Mivel ez új pozíció lehet számunkra, valószínűleg törekednénk a biztonságra az érzetek feláldozása nélkül. A Durex Invisible óvszerek extra vékonyak, hogy maximalizálják az érzékenységet, miközben továbbra is biztonságot és védelmet nyújtanak.

Kanálpóz

Mi ez a póz?

A kanálpóz magasan a leglustább szexpóz a listán, de szintén előkelő helyet foglal el az intimitási skálán. A férfi egyszerűen körbeöleli a nőt és behatol hátulról. Egyszerű, igen, de egyben nagyon intim póz.

Miért intim?

Tetőtől talpig való érintkezést jelent. A férfi átöleli társát, ami nyílt hozzáférést biztosít a mellekhez és a csiklóhoz. Tökéletes ébresztő egy lusta vasárnap reggel, amikor nem érezzük a nyomást, hogy pozíciót kellene váltani - csak élvezzük egymás testét. Szerencsére a reggeli élvezet meghosszabbítható a Durex Intense Delight Bullet mini vibrátorral. Ez a játék kiválóan alkalmas a csikló és az egész test stimulálására, így új lehetőségeket fedezhetünk fel az izgalmas előjáték során. Kezdjük a mellbimbók, a csikló és a szeméremajkak simogatásával, mielőtt mélyebbre merülünk az orgazmikus kalandért. 

Lótusz póz

Mi ez a póz?

A férfi egyenesen ül, keresztbe teszi a lábát, míg társa ráül és körbefonja lábait a derekán.

 

Miért intim?

A Karma Sutra-ban intim szexpózként ismert lótusz póz neve a klasszikus jóga pózból ered. Csakúgy, mint a jóga, amely nagy türelmet igénylő, fokozatosan változó tevékenységként ismert, a lótusz póz is nagyszerű, ha több időt szánnánk az együttlétre, hogy valóban kimutathassuk egymás iránti szeretetünket és ragaszkodásunkat. Mivel a pár teljesen összefonódik, összhangban kell lenni a mozgásuknak, ami kölcsönös bizalmat és meghittséget feltételez. A lótusz továbbá egy másik nagyszerű póz a csók művészetének felfedezéséhez. A dolgok további megfűszerezéséhez és egy érzéki masszázshoz használjuk a Durex Play 2 in 1 masszázs zselé és síkosító Aloe Verával-t. Az Aloe vera különösen bőrnyugtató tulajdonságáról ismert, és pillanatok alatt tűzbe hozza mindkét felet.

 

 

[1] https://www.durex.co.uk/en-gb/explore-sex/article/the-best-sex-positions-for-shy-people

[2] http://www.womenshealthmag.co.uk/sex-love/sex-tips/1649/the-best-sex-positions-ever-face-off/

[3] https://www.durex.co.uk/en-gb/lubricants--and--pleasure-gels/p/durex-play-saucy-strawberry-pleasure-gel-50ml

[4] http://www.cosmopolitan.com/missionary-sex-positions

[5] https://www.durex.co.uk/en-gb/p/durex-real-feel-condoms-12-condoms

[6] http://www.womenshealthmag.co.uk/sex-love/sex-tips/2213/the-best-sex-positions-ever-upstanding-citizen/

[7] https://www.durex.co.uk/en-gb/condoms/p/durex-invisible-extra-lubricated-condoms-12-pack

[8] http://www.goodtoknow.co.uk/relationships/galleries/9278/top-20-sex-positions/12

[9] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/intense-delight-bullet

[10] https://www.durex.co.uk/en-gb/sex-toys/p/durex-ultimate-pleasure-vibrator

[11] http://www.goodtoknow.co.uk/relationships/259071/The-Lotus

[12] https://www.durex.co.uk/en-gb/lubricants--and--pleasure-gels/p/durex-play-soothing-massage-2-in-1-lube-200ml