HOGYAN TEHETÜNK A FÉRFIAK KEDVÉRE A SZEXBEN

Hogyan tehetünk a férfiak kedvére a szexben

Amikor szexről van szó, az örömszerzés a legfontosabb mindkét fél számára - és vannak olyan módszerek, amelyekkel jobbá tehető a szex mindkét fél számára. Érdemes tisztában lenni néhány olyan kívánsággal, melyeket könnyedén teljesíthetünk, de talán még sosem gondoltunk rá.

A férfiak stimulálásának meglehetősen egyszerű sokak számára, de néhány férfi talán nem tudja, mi hiányzik neki. A Durex tippjeivel jobban megérthetjük, mire vágyik partnerünk, és extra élvezetre tehetünk szert a hálószobában, amely jobb szexhez vezethet. Ne feledjük, hogy mindannyian mások vagyunk, tehát beszéljünk partnerünkkel, mielőtt bármit kipróbálnánk a hálószobában, hogy megtudjuk, van-e valami, amit különösen szeret vagy nem szeret.

Olvassuk el a legjobb tippeket, hogyan tehetünk a férfiak kedvére szex közben:

Bukjunk le

A jó orális szex titka, hogy időt szánjunk rá. Csak semmi rohanás - élvezzük ki minden másodpercét. Szerezzünk örömet neki azáltal, hogy apró, ingerlő csókokat adunk a hasára és a combjára, mielőtt ajkaink megérintenék a pénisze hegyét. A becézgetésnek nincs határa, fogjuk körül a péniszét a kezünkkel és a szánkkal egyaránt. Hagyjuk, hogy kezeink felfedezzék az erogén zónáit - a herék, a herezacskó és a frenulum területét. Fedezzünk fel néhány orális szexre vonatkozó tippet.

Keressük meg az erogén zónáit

Minden férfinak más testrésze stimulálható. Amikor a férfiak erogén zónájáról beszélünk, a legnyilvánvalóbb egyértelműen a pénisz. Néhányan azt is szeretik, hogy a füleiket húzogatják és nyalogatják, néhányan a perineumon keresztül jönnek izgalomba, amit az ujjunkkal vagy hüvelykujjunkkal stimulálhatunk. Van még néhány rejtett hely, mint például az ádámcsutka alatti rész vagy a bordák, amelyek szintén potenciálisan érzékeny pontok lehetnek. Simogassuk meg finoman a fenekét, hogy segítsünk ellazulni neki. Az erre adott reakciója jó felvezető a legfőbb erogén zónájá ingerlséhez, a G-ponthoz. Sokan tudják, hogy a férfiak G-pontja a prosztatájuk, aminek megfelelő masszírozásával biztosan orgazmusban lesz részük. Kényeztessük őt, érintsük meg olyan helyeken, ahol általában nem tennénk, és talán rátalálunk egy újabb erogén zónára. Ezek a helyek idővel feltárják önmagukat, de a legfontosabb dolog a partnerünkkel való folyamatosan törődés.

Bókoljunk neki

Nem szabad alábecsülni a szexi szavak erejét, mert ha megfelelően használjuk őket, katalizátorként működhetnek és felejthetetlen szexuális élményben lesz részünk. A jó kommunikáció mindig nagyszerű szexhez vezet, és hallani fogjuk, hogy mikor érzi magát jól. Akár nyögés, hörgés vagy beszéd útján, de mindenképpen tudasssuk vele, hogy élvezzük őt hallani és bátorítsuk, hogy levetkőzhesse szégyenlőségét. Mi is hasznát láthatjuk ennek, mivel ez minket is izgalomba hoz majd.

Próbáljunk ki új pozíciókat

Mindezen tanácsok szem előtt tartásával, íme néhány olyan pozíció, amelyeket érdemes kipróbálnunk (ha még nem tettük meg):

Lovaglópóz - Ez nagyszerű rálátást nyújt a férfinak mindkettőtök testére, illetve azt is látja, hogy mi történik közöttetek. A nő szabályozza a sebességet, és kicsit hátra is dőlhet, ha mélyíteni akarja a behatolás szögét.

Fordított lovaglópóz – Kicsit haladóbb póz, mivel ezúttal hátat fordítunk partnerünknek, de tökéletes rálátást nyújt hátulról a dolgokra.

Kutyapóz - Erőteljes póz, és néhány férfi igencsak szereti azt a primitív animalisztikus érzést, ami a pózzal jár. Ha elfogadjuk azt a tényt, hogy nem mi kontrolláljuk a helyzetet, hagyjuk, hogy a férfi diktálja a tempót.

Speed bump - A kutyapózhoz hasonlóan a férfi végzi a munka nagy részét, míg partnere időről időre felemeli a lábát, hogy fokozza az érzést. Idális póz azoknak a férfiaknak, akik élvezik a hatalmat, illetve azoknak a nőknek, akik nem bánják az alázatos szerepét. Továbbá sokkal intimebb, mint a kutyapóz, mert a férfi egyszerre simogathatja a nő mellét és csiklóját.

69 - Ez a pozíció mindkét fél számára nyerő lehet. Egyidejűleg adunk és fogadunk benne. Mindenki arra van ösztönözve, hogy a lehető legtöbbet megadja a másiknak.

X póz - A nő lába a férfi vállán van, így ez a póz feljogosítja és lehetővé teszi a férfi számára, hogy ő határozza meg a ritmust. Ez a pozíció mindkét fél számára mélyebb behatolást tesz lehetővé.

Misszionárius póz - Unalmasnak tűnhet, de néha nincs jobb a régimódi misszionárius póznál. Teljesen az ellenőrzésünk alatt tarthatjuk a ritmust. Nem lehet alábecsülni azt a tényt, hogy a férfiak mennyire szeretik csókolgatni és simogatni partnerüket a szex alatt, nem említve a szemkontaktust - a misszionárius olyan póz, amely szinte garantálja az intimitást és az érzéki örömöket.

Amennyiben új dimenziót akarunk adni a tapasztalatainknak, az ágy helyett a kanapén próbáljuk ki a fenti pózokat.

Csináljuk tükör előtt

Nem titok, hogy a férfiak a látvány által jönnek izgalomba. Tény, hogy az viszont csak egy mítosz, hogy a nők nem - mindkét nem szereti látni a cselekmény kibontakozását. Így, ha néhány olyan pozícióra koncentrálunk, mmelyek "premier plánban megmutatják a műsort" és mindent láthat, segítünk neki izgalomba jönni. Ha tükör előtt csináljuk, másik dimenziót adhat a szexnek, így mindketten képesek leszünk egymás szemébe nézni bármilyen pozícióban, és mindketten mindent láthatunk. Rajtunk is múlik, hogy mennyire vagyunk lazák és magabiztosak, de ne lépjünk ki a komfortzónánkból, ha szóljunk, ha úgy érezzük, túl messzire mennek a dolgok.

Miután elcsavartuk a fejét, meglepődve tapasztalhatjuk, milyen gyorsan akarja visszaadni a szívességet!