Az óvszerek nemcsak a fogamzásgátlásról szólnak - hiszen a különböző anyagok és mintázatok extra kéjt nyújtanak a hálószobában!

Óvszerválasztásnál minden embernek különböző funkciók lesznek fontosak, de néha bármelyikünk elakadhat a választásban. Az óvszerek többé nem csak a fogamzásgátlásról szólnak - egy sor más előnyük is van, vagyis teljesen átalakíthatják a szexuális élményt az új érzések, nagyobb kényelem és a jobb teljesítmény által. Olvassunk tovább, hogy megtudjuk, mit érdemes kipróbálnunk ma este.

Vékony

A vékony óvszer hatalmas különbséget jelenthet, és sokkal intenzívebb élményt nyújt mindkettőtök számára.Használatával a szex ugyanolyan biztonságos, mint más óvszerek esetén, mivel minden Durex óvszer elektronikusan tesztelt. Egyes óvszerek a szokásos biztonságérzet és védelem mellett még szorosabban illeszkednek és olyan érzést nyújtanak, mintha semmi nem lenne rajtunk, mint például az Feel Ultra Thin óvszer, mely átlagosan 20 százalékkal vékonyabb, mint a standard Durex óvszerek. Így nagyobb fokú érzékenységet biztosít és közelebb hoz minket egymáshoz ... de ha valóban fokozni szeretnénk az intenzitást, próbáljuk ki az extra adag síkosítóval készült ultravékony Feel Intimate óvszert, mely felpörgeti az érzékiséget és fokozza az érzékenységet.

Bordázott

Sose becsüljük alá a bordázott óvszerek hatalmát, mivel különböző textúrájuk teljesen átalakíthatja a szexet. A Durex különböző érdesítéssel és bordázottsággal készült óvszereket kínál; például a Tickle Me fantázianevű óvszert, mely bordázott és egyenes falú, illetve a Pleasure Me óvszert, mely bordázott, valamint pontszerű érdesítésű, így mindkettőtök számára intenzívebb élményt nyújt.

Latexmentes

Sajnos bármelyikötők allergiás lehet a latexre, de ez még nem jelenti azt, hogy nem használhatnánk óvszert - csupán a megfelelő óvszert kell kiválasztani. Számos olyan óvszer létezik, mely latexmentes anyagból készült, néhány még természetes bőr a bőrön érzést is biztosít (például a Real Feel). A Durex Real Feel óvszerek minden eddiginél fantasztikusabb élményt kínálnak, és egyben fokozzák az együttlét intenzitását, így még azok a párok is megtapasztalhatják a következő generációs óvszerek hihetetlen előnyeit, akiknek latexmentes óvszert kell használniuk, így nem kell alternatív fogamzásgátlási módszer után nézniük.

Extra biztonság

Amennyiben fontos számunkra, hogy az óvszer, amit használunk szuperbiztonságos legyen, válasszunk egy kissé vastagabb, síkosított óvszert, mely megnyugtató érzést és optimális kényelmet biztosít. Ezek az óvszerek könnyebben felhelyezhetők, és kisebb az esélye, hogy elszakadnak, így nyugodtan elengedhetjük magunkat és azzal a tudattal élvezhetjük a szexet, hogy maximálisan védettek vagyunk.

Nagyobb teljesítmény

Elérkeztünk ahhoz a témához, ahol az óvszer mögött álló tudomány valóban segít átalakítani a szexet. Azok az óvszerek, melyek fokozzák a teljesítményt, átalakítják a szexről alkotott véleményünket, különösen, ha a nehezen elérhető közös orgazmusra törekszünk vagy hosszabb ideig tartó szexet szeretnénk. A Durex Mutual Pleasure* célja, hogy közösen érjük el az orgazmust, mivel az óvszer bordázott és pontszerűen érdesített külső felülete ’felgyorsítja a nőt’, míg a belső felületén található benzokain síkosító lassítja a férfit az orgazmus elérésében, ezáltal nagyobb valószínűséggel jutunk egy időben a csúcsra. Más óvszerek olyan technológiát használnak, mely meghosszabbítja a férfi izgalmát, azaz olyan síkosítót tartalmaznak, melyek lelassítják a férfit - így még tovább élvezhetjük egymás társaságát!

Mivel rengeteg opció áll rendelkezésünkre, érdemes kísérletezni a különböző óvszerekkel, hogy kitaláljuk, mi működik a legjobban számunkra és partnerünk számára. Az óvszerek már nemcsak fogamzásgátló módszerek, hanem élményt fokozó szexuális játékszerek is, ezért győződjünk meg róla, hogy nem maradunk ki a játékból!

1 http://greatist.com/play/how-pick-best-condom
Durex Mutual Pleasure contains 5% benzocaine