Amikor arra gondolunk, hogyan lehetne jó a szex partnerünkkel, nem árt, ha van róla némi fogalmunk, hogyan szereti a partnerünk, ha megérintjük őt, ha incselkedünk vele és hogyan idézhetünk elő nála robbanásszerű orgazmust - mintha tisztában lennénk a legintimebb erogén zónáival. Az érzés, hogy partnerünk számára élete eddigi legjobb orgazmusát okozzuk, büszkeséggel tölthet el minket és erős kötelék alakulhat ki a párok között.

Szóval itt a mi útmutatónk férfiak számára a másik nemről, hogyan lehetséges partnerünket a legjobb módon kényeztetni.

Képzeld magad az ő helyébe

Ez nem is olyan nehéz, mint gondolnánk. Amennyiben átgondoljuk, hogy hogyan és hol szeretnénk, ha megérintenének minket, ismerős lehet az érzés. Például az érzékeny területeken, mint a nyak, a fül, az oldalunk vagy a többi híres erogén zóna környékén, és amennyiben el tudjuk képzelni, milyen érzés lehet amikor megsimogatnak azokon a testrészeken, akkor azt is el tudjuk képzelni, hogy a partnerünk mit érezhet, ha ugyanezt tesszük vele.

Gondolhatunk például masszázsra, amit akár a gyakorlatban is alkalmazhatunk. Először kérjük meg a partnerünket, hogy masszírozzon meg minket, ezáltal megérthetjük és elsajátíthatjuk a fogásokat, de arra is figyeljünk oda, hogy melyik testrészre összpontosít (ez nagy segítség a következő lépéshez). Aztán, amikor rajtunk a sor, ugyanazokra a területekra fókuszáljunk. Tudni fogjuk, hogy mi az, amit igazán akar vagy melyik testrészre érdemes kiemelten odafigyelni. Továbbá kérdezzük meg őt a masszázs sebességéről, a kifejtett nyomás erősségéről és hogy mit vegyünk kezelésbe legközelebb - a hát alsó részét vagy a nyakat. A hangulathoz néhány illatos gyertya és a sejtelmes fények is hozzájárulhatnak, így már minden hozzávaló megvan az észbontó, figyelmes szexhez, miközben azt is megtudjuk, hogy partnerünk mire vágyik igazán.

Érintsd meg gondosan

Ha már mindketten egyre forróbb hangulatba kerültünk, csak szenvedélyesen vegyük át az irányítást, de győződjünk meg róla, hogy bármivel is érintenénk meg őt, az nedves legyen. Mindig.

Óvatosan csúsztassuk két ujjunkat a vagina bejáratának külső részéhez. Lehetséges, hogy nagyon vonzódik hozzád, de mégsem elég nedves, hiszen annak elérése nem egyszerű dolog. Az is lehet, hogy megbolondul érted, de a nedvesség még nem jutott el a vagina külsőbb részeihez. Bármit is teszel, sose hatolj be, ha még száraz a hüvely. Az ember hajlamos megnyalogatni az ujjait és úgy belevágni a dolgok közepébe, de ez csak rövid távú megoldás - a nyál gyorsan felszárad és csak ragacsosak maradunk utána, ami még több súrlódást eredményez és egyáltalán nem kellemes dolog.

Amikor a nő bármilyen száraz dologgal találkozik - ujjak, pénisz, szexjátékok - sokat kell körbe-körbe mozognia, hogy a külső ajkakat csúszóssá tegye. Még ha ez csak néhány pillanatig is tart, az a pár másodpercig tartó száraz, kényelmetlen érzés igencsak eltereli a gondolatait azokról a dolgokról, hogy milyen jóleső érzés lehet a szex. Vagy akár annyira be is indulhat, hogy "nedvessé válhat már első tapintásra".

Az erogén zónák megértése

Egyszerre lehet szórakoztató tanulási folyamat és jó indok a bolondozásra megismerni mindazt, amire a legtöbb ember erogén zónaként gondol, illetve felfedezni azokat a területeket, amelyek különösen fontosak partnerünk számára. Eltekintve a legnyilvánvalóbb területektől, ajánlatos felfedező utat tenni a női lábak (különösen a lábujjak közötti területek), valamint a csukló és az ajkak irányába is. Bár az utolsóval nem mondtunk túl nagyot, ha enyhén megcsipkedjük, megszopogatjuk vagy egyszerűen csak megcsókoljuk a nő szája szélét, ezzel könnyedén az őrületbe kergethetjük őt.

Azt mondják, hogy a nő legintimebb zónája a füle, és nemcsak amennyiben megcsókolnánk vagy megharapdálnánk e testrészt, hanem a hallás miatt is. A nő számára akkor jó a szex, ha biztonságban érzi magát. Csak akkor lesz része robbanásszerű orgazmusban, ha teljesen nyugodt és nincs benne semmi kétség vagy félelem. Az érzelmes előjáték (szavak, mozdulatok, törődés) mindig megnyugtatja őt, ami nagyszerű szexhez vezethet.