Tusoló

A víz nem csak ellazít, hanem fel is pörget. Álljatok be mindketten a tus alá, és használjátok a zuhanyrózsát arra, amire szeretnétek. Leginkább a csajoknak jelent majd örömet a szeméremajkak izgatása, de ha ők jól szórakoznak, később a srácoknak sem lesz okuk a panaszra.

Kendő

A kellemes tapintású kendőt sokféleképp használhatjátok. Először próbáljátok ki a szembekötősdit, és a másiktól kérjetek türelmet. Hamarosan meg fog őrülni. Ugyanez a helyzet, ha a kendővel óvatosan összekötitek a kezeket, esetleg az ágy végéhez is odaerősítitek. Már írtunk róla, hogy ez miért jó, de a spontán játék mindig szórakoztató.

Hajkefe

Nem csak hajápolásra alkalmas. Megfelelően használva a szálak hol kényeztetik a bőrt, hol szúrnak, sőt, néha csiklandoznak is. Kellően sokszínű előjáték, mivel néha érzéki, néha buján fájdalmas, ahogy a bőrödön suhan a kefe. Mindkét félnek javallott.

Mentolos cukorka

Orális szex során mindkettőtöknek új élményt nyújthat egy extra erős cukorka. A kényeztető fél vegye be a szájába, szopogassa el, majd lásson hozzá a feladatához. Egészen új érzéseket hoz majd elő a mentol. Tovább bővíthető a lista gyümölcsökkel, jégkrémmel és hasonlókkal. A lényeg az, hogy ne féljetek próbálkozni, hiszen a közös tapasztalástól még izgalmasabb lesz a kapcsolatotok.

Forrás: www.cosmopolitan.hu