Kissé helytelen a "szexjátékok férfiaknak" megnevezés, sőt, néhány közülük szinte tabu. Mivel a szexjáték ipar fókuszában a női örömök állnak, nem meglepő, hogy mennyire sokféle módszer és különböző eszköz létezik az orgazmus eléréséhez. A férfiak sokkal egyszerűbben jutnak el a csúcspontra, ugyanakkor létezik néhány eszköz, ami segít a szenvedély fellobbantásában, amennyiben szeretnénk kipróbálni valami újat.

Gyűrűk

A pénisz köré helyezhető gyűrűk segíthetnek visszatartani az orgazmust, miközben egyszerre nyújtanak kellemes élményt a nők számára is. Néhányuk rezgéseket bocsát ki, míg az elemmel működő gyűrűk vibráló érzést nyújthatnak, ha a csiklóhoz nyomjuk őket, néhány gyűrű esetében pedig a vibrátort is beforgathatjuk a pénisz alá, amivel nyomást gyakorolhatunk a férfi nemi szervére. Ezek a rezgések segítenek minket az orgazmus könnyebb elérésében és segíthetnek egyként érezni.

Zselék

A síkosítók és kényeztető zselék kellemes szórakozást nyújtanak mindkét fél, vagy akár saját magunk számára. Az extra nedvesség megkönnyíti a játszadozást, különösen, ha gyorsítanánk a tempón, vagy ha egy kis izgalomra vágyunk és kézzel izgatnánk egymást. Próbáljuk ki a Durex Play Tingle termékét akár a maszturbálás során, akár partnerünkkel az extra hűsítő érzetért, vagy lobbantsuk fel a tüzet a Durex Play Warming síkosítóval.

Péniszköpeny vagy péniszmandzsetta

Ezek a szexuális játékok azért készültek, hogy a kézi maszturbációt még izgalmasabbá tegyék a férfiak számára. Egyes fajtáknak nyitott a vége, ezért könnyebb használni őket, míg más fajtáknak zárt, mely szívó érzést biztosít. A nagyobb stimuláció érdekében használjunk síkosítót vagy kényeztessük a férfit orálisan (a nyitott végű eszköz esetében). Bár ez kicsit extrém lehet, ez a játékszer újfajta érzéki örömöket nyújthat a férfiak számára.

ÉS VÉGÜL NÉHÁNY MÁS ÖTLET....

Míg ezek az ötletek nem feltétlenül csak férfiak számára működnek, néha érdemes szerepet cserélnünk a nagyobb élvezet kedvéért. Egy kis játszadozással és egy biztonságos selyemnyakkendővel vagy bilinccsel könnyedén beindíthatjuk a férfiakat. Ha kombináljuk a fentieket egy tollpihével vagy más ugratós játékkal, kellemesen megfűszerezhetjük szexuális életünket.