Miért olyan trendi az ízesített síkosító? A kezdők számára az ízesített kényeztető zselék nagyszerű szexjátékok lehetnek. Nemcsak enyhítik a súrlódó érzést a partnerek között, de megvan az az előnyük is, hogy finom ízesítésükkel bármilyen előjátékot még izgalmasabbá tehetnek. A következő útmutató segít eloszlatni a síkosító használata körül kialakult félelmeket és lehetővé teszi, hogy felfedezzük, milyen szórakoztató a szex a kis tubusokban kapható kényeztető zselék használatával. Az alábbiakban bemutatjuk a különböző ízeket és technikákat, illetve adunk néhány tippet, hogy megmutassuk, hogyan vonhatjuk be az ízesített síkosítókat és kényeztető zseléket a hálószobai játékokba.

Ízteszt

Minden termékünk esetében fontos, hogy kitaláljuk, mi az, ami működik számunkra és mi az, ami nem. Teszteljük hát a termékskálát, hogy megtaláljuk azt a terméket, amelyik a legjobban ízlik számunkra. A ízesített zseléknél, szemben a többi síkosítóval, az előjátékon van a hangsúly. Egyesek számára az orális szexet még élvezetesebbé teheti egy új íz, míg mások számára az egész együttlétet még magasabb szintre emeli. Néhány síkosító a bizsergő érzést is növelheti, ezáltal az új érzéseket sokkal felfokozottabban élhetjük meg.

Dobjuk fel a szexet

A síkosító használatához csavarjuk le a tubus tetejét és nyomjunk belőle az ujjainkra egy kisebb adagot. Majd kenjük fel magunkra vagy a partnerünk testére, jóformán bárhová, ahol ki szeretnénk próbálni. Először a test felső részeire kenjük, mint például a mellkasra, mellekre vagy a nyelvünkre (legyünk tisztában azzal, hogy mit fogunk később megízlelni), mielőtt lejjebb mennénk. Innentől ez az egész ügy már csak arról szól, hogy ki a főnök, és milyen előjáték van terítéken. Ha már készen állunk rá, hogy továbbmenjünk, ne feledjük, hogy a Durex ízesített síkosítói óvszerbarát termékek és az óvszer külső részére is kenhetünk belőlük, hogy segítsenek megőrizni a síkosságot. A Durex ízesített síkosítói vízben oldódnak, és könnyen lemoshatók (tehát ne féljünk attól, hogy rendetlenek maradunk.)

Útmutató a durex ízekhez

A Durex síkosítók és kényeztető zselék két különböző ízben léteznek: Sweet Strawberry és Very Cherry ízesítésekben. De milyen ízük is van valójában? Nos, a nevükből könnyen következtethetünk az ízükre. A Sweet Strawberry cukormentes (mint minden síkosítónk), mégis édes ízt hagy a nyelvünkön, a Very Cherry pedig selymes és finoman gyümölcsös.

A Durex Síkosító és Masszázsgél család orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!