Írd le öt jelzővel életed eddigi legjobb szexuális élményét - GYERÜNK:

Bizonyosra vehető, hogy szerepel valahol a listán az "intenzív" szó.

Az intenzitás olyasmi, mely minden nagyszerű szexre jellemző és bár úgy tűnhet, könnyű kitalálni, hogy az intenzív szex miért nagyszerű, kicsit nehezebb meghatározni, hogy a nagyszerű szex miért intenzív. Az "intenzív" szex utalhat egy gyors, a hátunkon körömnyomokat hagyó menetre vagy egy lassú, szemkontaktust ígérő egymásba olvadásra is. Emiatt igencsak rejtélyesnek tűnhet, hogy pontosan mi okozza a nagyszerű szex intenzitását. Vessünk hát egy pillantást arra, hogy mi az intenzív szex közös jellemzője, és ebből rögtön kitalálhatjuk, hogy nagyjából bárki adagolhat egy kis intenzitást az együttléthez a jobb szex érdekében.

Várakozás

A várakozás lassú, több órán át tartó folyamat is lehet, de nem mindig feltétlenül ilyen hosszú. Megéri a várakozással teli napot néhány másodpercbe sűríteni és önfeledten letépni egymásról a ruhát.

Szenvedély

A szenvedély a várakozáshoz kapcsolódik, mivel teljesen elveszünk a pillanatban, ami kihangsúlyozza azt a tényt, hogy a másik jobban kell nekünk, mint bármi más a világon. Az idő megáll, és lehet öt perc vagy akár öt óra hosszú az együttlét, nem számít, ahogy semmi más sem számít az adott pillanatban.

Összekapcsolódás

Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy hosszú távú kapcsolatban kell lennünk annak érdekében, hogy nagyszerű szexben legyen részünk - az összekapcsolódás olyasmi, ami azonnal érezhető és csak néhány óráig tart. Ugyanakkor ha két olyan ember szexel, akik között már létrejött a szeretetkapocs, az összetartozás szintje elmélyülhet addig a pontig, hogy elfelejtjük, valójában két különböző ember vagyunk.

Fokozd fel a szexuális életed

Amikor túlságosan ráfókuszálunk az olyan dolgokra, mint a várakozás, szenvedély vagy az összekapcsolódás, azonnal elvesztik a varázsukat. Ha olyan egyszerű volna, hogy a saját döntésünkön múlik, hogy igenis érezni akarjuk ezeket a dolgokat, akkor minden szex a lehető legjobb együttlét lehetne. Léteznek azonban olyan dolgok, amelyek által megbizonyosodhatunk, hogy nem vesszük ezeket a dolgokat garantáltnak. Legyünk spontának, és ne álljunk ellen semmilyen új dolognak (mindaddig, amíg nem érezzük magunkat kényelmetlenül emiatt), és engedjük meg magunknak, hogy elvesszünk a pillanatban. Az élet apró gondjai nem tűnnek el az együttlét alatt, de engedjük el magunkat, hogy teljes mértékben átélhessük az együttlétet.

A legfontosabb azonban, hogy megismerjük egymást. Tudjuk meg, mi az, amit szeret, illetve nem szeret a másik szex közben, de győződjünk meg arról is, hogy szintén megismerjük ezeket a tényezőket hálószoba falakon kívül. Ha létezik olyan dolog, mely intenzív, jobb szexet garantál, az a kölcsönös tisztelet és az összekapcsolódás - amit azonban lehetetlenség létrehozni, csak kiérdemelni lehet.