A jó szex kulcsa lehet, hogy minden testrészünket bevetjük annak érdekében, hogy az összes szőrszál felálljon a hátunkon és partnerünk bőre is megbizseregjen minden egyes érintésnél. Ennek titka, hogy partnerünk mind az öt érzékére figyelmet fordítunk; a látás, hallás, szaglás, tapintás és ízlelés mind nagyon fontosak a kötődés kialakításában. Ezúttal az utolsó érzékre összpontosítunk - a nyelv partnerünk stimulálásának művésze, és néhány extra tipp segítségével mi is az izgatás mesterévé válhatunk. Az első tipp, hogy élvezzük partnerünk ízlelgetését és izgassuk őt minden egyes öleléssel, érintéssel vagy csókkal.

Csókolózás

A csókolózásnak több aspektusa létezik az egyszerű kézcsóktól a smárolásig, és az adott pillanatban helyes csók gyakran függ a hangulattól, a beállítódástól és a szenvedélytől is. Egy egyszerű, nem nyelves csók gyakran a legjobb helyzet, amiből elindulhatunk, hogy később áttérjünk a még érzékibb nyelves csókra avagy "francia csók"-ra, ami több, mint ízlelgetés, hiszen olyan felfedezés, melyben összefonódunk és egyben vágykeltő is. A csókoknak nem kell csak a szájra korlátozódniuk, érdemes az érzékeny területeknek is figyelmet szentelnünk - mint a nyak, a kulcscsont és a fülek - ahogyan lassan és körkörösen, majd fentről lefelé felfedező útra indulunk partnerünk testén.

Incselkedés

Partnerünk felfedezése nyelvünk hegyével a legérzékenyebb testrészek felé vándorolva - ez az, ami igazán felhergelheti őt, és még több szórakozást nyújt azok számára, akik szeretik ellenőrzésük alatt tartani a dolgokat. A puha, könnyű játszadozás a nemi szervek tájékán vagy a test hajlatainál, például a nyak vagy a has és a csípő között V-vonal követése újabb érzékeny pontok felfedezését teszi lehetővé. Fontos azonban a sebesség: a gyors és lassú ütem közötti váltások, akár ritmusosan vagy véletlenszerűen történik, az izgalom a tetőfokára hághat és partnerünket is bizonytalanságban tartja.

Nyalakodás

Szerencsére a nyelvünk már síkosított, így bárhol használhatjuk partnerünk testén. Kezdetben indítsunk hosszú, lassú és lapos mozgásokkal és próbáljuk meg kitalálni, hogy partnerünk mely testrészei stimulálhatók, kizárva közülük a legnyilvánvalóbbat. Ez lehet a nyak hátsó része, a mellkas (mindkét félnél) vagy akár az ádámcsutka alatti rész (férfiaknál), illetve a lábujjak közötti terület (nőknél). A legjobb érzést úgy válthatjuk ki, ha ráfújunk arra a testrészre, amit éppen csak megnyaltunk. Ezzel stimulálni fogjuk a bőrt és felborzoljuk az idegeket, amint találkoznak az extra hideg levegővel, amely nagyon hatásos lehet a haj vonalánál és a fülek környékén, valamint a melleken is.

A további előjáték során a nyelv incselkedhet és kényeztethet is. A nők esetén, amennyiben a férfi a nő combjai közé fekszik, körbejárhatja az U-pontot. A női csikló a legérzékenyebb testrész, ezért lassan, körkörös mozdulatokkal haladjunk a közepe felé. Férfiak esetében, a makk a legérzékenyebb testrész. A nyalakodás és légzés együttese a hideg és meleg érzetek keverékét adhatja. A hímvessző hosszanti nyalogatása a makk csókolgatásában végződhet (vagy fordítva), amivel teljesen megőrjíthetjük a teremtés koronáját. Miután egy pár érintéssel és csupán a nyelvünk segítségével fenekestül felforgattuk partnerünk lelkivilágát, már csak egy szuggesztív ajaknyalogatáson múlik, hogy a térde is megremegjen!