Delfin

Az egyik legjobb dolog a szexben, hogy új dolgokat próbálhatunk ki a partnerünkkel, és az új érzések felfedezése során érzett izgalmat intim módon oszthatjuk meg egymással. Nem valószínű, hogy bármelyikőtök is kipróbálta már valaha ezt a pozíciót - a delfin, a Káma Szútra egyik szexpozíciója nagyfokú hajlékonyságot követel, ezért tanácsos lehet elvégezni pár nyújtást, mielőtt belevágnánk a kivitelezésébe.

Hogyan csináljuk?

A nő a hátán fekszik, a férfi a nő lábaihoz áll. Ezután a férfi megragadja a nő csípőjét, felemeli egészen a sajátjáig, miközben a nő az egész testsúlyát a vállaira, a nyakára és a tarkójára helyezi. A férfi a csípőjénél fogva tartja a nőt és kissé leengedi a testét, miközben lassan beléhatol.

Előnyök:

Ez a pozíció - ha helyesen kivitelezzük - jelentős nyomást gyakorol a hüvely elülső falára és a G-pontra. A pozíció nyújtotta izgalom, valamint a megfeszült izmok megteremtik a lehetőségét, hogy mindkét fél nagyon gyorsan elérje a csúcspontot.

Hátrányok:

A pozíció hátránya, hogy rendkívül nehéz kivitelezni, és még nehezebb megtartani. Még ha a férfi rendelkezik is a megfelelő izomzattal, nehéznek találhatja, hogy sokáig bent maradjon a pózban. Emellett a nő hosszabb ideig többé-kevésbé fejjel lefelé van a pózban, ami miatt szédülhet. Ha kényelmetlennek érezzük a pózt, próbáljunk ki valami mást vagy tartsunk egy kis szünetet.

Alternatíva:

Amennyiben túl sok vér menne a nő fejébe, az ún. Deckchair póz ugyanazt a behatolási szöget adja, de mindkét fél testsúlya stabilan az ágyon marad. A nő a hátára fekszik, ezután a férfi a nő lábaihoz ül, saját lábait a nő testének két oldalára nyújtja. Majd megfogja a nő lábait és a vállára helyezi őket, miközben behatol, végül hátradől, hogy elérje a kívánt szöget.

Catherine wheel póz

Mi lehet annál szexisebb, mint az a póz, melynek névadója egy középkori kínzóeszköz? Ez a póz fizikailag kisebb kihívást jelent, mint a delfin, de több sportosságot kíván és csak némi gyakorlással lehetséges könnyedén beiktatni a szexuális életünkbe. Ez a pozíció lehetővé teszi a G-pont stimulálását, mivel a pénisz a hüvely elülső falához nyomódik, és a testrészek egymáshoz feszülése megkönnyíti az elnyújtott és mélyebb behatolást.

Hogyan csináljuk?

Először is, üljünk le egymással szemben az ágyon, majd a nő olyan szorosan körülfonja lábait a férfi dereka körül, míg az képes nem lesz a behatolásra. Ezután mindkét fél hátradől, a férfi az egyik lábát a nő derekára teszi, míg másik lába a nő combján pihen. A férfi a könyökén egyensúlyoz, ezzel csillapítja a póz lendületét.

Előnyök:

A pozíció jelentős nyomást gyakorol a már eleve megfeszült testrészekre és garantáltan örömben részesíti mindkét felet. Az a tény, hogy a két fél teste egymáshoz feszül, biztosítja a hosszú és mély behatolást, de egyben gyors és energikus lesz a közösülés. Ezenkívül, ha a nő hátrahajol, mindkét kezével szabadon kényeztetheti egész testét vagy akár a csiklóját.

Hátrányok:

Némi gyakorlatba kerül, mire elsajátítjuk a kivitelezését, mert nehéz helyesen felvenni ezt a szexpozíciót és gyakorolás közben a folyamat kissé olybá tűnhet, mintha bútort szerelnénk. Ez megölheti a hangulatot, és akár mindkét fél kényelmetlennek érezheti a szituációt.

Alternatíva:

A nő egy körülbelül derékmagasságig érő felületre ül és széttárja lábait, hogy a férfi behatolhasson. Miután ez megtörtént, a nő olyan szorosan keresztülfonja lábait a férfi dereka körül, hogy sarkai összeérjenek a férfi combjai mögött. Ez a póz közvetlenebb és kevésbé hasonlít az origamira, de szintén lehetővé teszi a hosszú, mély behatolást, illetve a gyors, energikus szexet, mivel a férfi lábai stabilan a földön maradnak.